Слави празнува 54 в рибен ресторант, нае цял салон за мама Здравка и семейството на сестра си Петя

5680
25 Октомври 2020, 15:10


Както всяка година, и този път рожденият ден на Слави Трифонов на 18 октомври мина в камерен кръг, без шумни тържества. Причината популярният тв водещ и лидер на партия е не само в желанието му да избяга от показността, но и в липсата на житейска половинка. 6 години след раздялата си с бившата танцьорка от балет „Магаданс” Мартина Огнянова, Трифонов не се е показвал публично с друга жена.

И тази година, както и на предишните си рождени дни, Дългия предпочел компанията на майка си Здравка, сестра си Петя, съпругът й Владимир и племенникът Теодор. През ноември 2017 г. Трифонов преживя една от най-големите трагедии в живота си – загубата на баща си Тодор и оттогава спрял да празнува в големи компании. Тази година Дългия събрал най-близките си хора в един от най-квалитетните рибни ресторанти в хотел „Маринела”. За да избегне любопитните погледи, шоуменът наел цял салон, където семейството му се усамотило.

Въпреки предупреждението да не му носят подаръци, те все пак избрали един със сантиментална стойност – модерните напоследък за всеки заклет меломан винилови грамофонни плочи с произведения на любимия му Густав Малер. Шоуменът получил много подаръци в офиса си от рекламодатели и свои почитатели. Колегите му също се отчели с дар, който всяка година все по-трудпноизбирали, тъй като шефът им си имал всичко.

Преди 3 години, навръх рождения му ден, мама Здравка му гостува в рубриката „Нещо лично” и разкри интересни истории от детството на сина си. Възрастната жена откровено призна, че Слави бил много ревливо дете като малък. Толкова плачел, че комшиите й казвали, че ще се извъди голям певец от него. Иначе бил послушен, а тя била много строга. Здравка не дала сина си на детска ясла, а го гледала сама и го възпитавала цели 6 години. Още когато Слави бил дете, звездите предопределили съдбата му.

„Славчо беше на 2 години, когато една циганка ми рече, че го чака голяма слава. Беше на един Гергьовден. Влезе в двора и поиска да ми гледа. Каза, че било за хубаво. Отказах й, защото си имах мъж, деца, къща. Какво ще ми врачува? Тя каза: „А, недей, булка! Има нещо, дето не знаеш. Това дете голяма слава ще жъне от 28 години нататък”, разказвала е мама Здравка. Така и станало.  Koлĸoтo и peвнивo дa пaзи личния cи живoт, вcичĸи знaят, чe Tpифoнoв e дocтa ларж ĸъм ceмeйcтвoтo cи и нaй-вeчe ĸъм майка си, cecтpa си и племенника си. Теодор e cлaбocт нa фaмилиятa и нaй-вeчe нa извecтния cи вyйчo, ĸoйтo дaвa милo и дpaгo зa нeгo. Младежът вече е член на партията му „Има такъв народ” и се занимава с областните координатори, писа Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
преди месец
-4
Слави Трифонов призна ли пред България, че е хомо, или все още е "тайна"?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди месец
-5
Да е жив и здрав,но....истински мъж не е!!/визирам коментар/ Ако интуицията ти „работи” бягай от този тип мъже. Бягай и не се обръщай от властолюбиви,себелюбиви,егоцентрични,тиранични,обсебващи мъже!!! Това е Слави Трифонов .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ени
преди месец
-13
Да е жив и здрав, той е от малкото останали истински мъже в тази държава. Правилно е постъпилбоклуци, които са предавали бол семейството е най важно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
8===========>
преди месец
-4
Тоя ако е "истински мъж", не мога да си представя какви са другите, едва не плака като гръмнаха единия от братята Илиеви. Забрави, като канеше удобните политици в началото на предаването си, отново по заръка на същите. Дори към собствените си гости няма никакво уважение, постоянно ги прекъсва и започва да говори за себе си. А в реалния живот, той продължава да се изживява като мутра. А историите от жените до него, как се държи с тях, говорят баш за "истински мъж".
ами,
преди месец
-4
Нарцис и истински мъж това са напълно изключващи се неща.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени