Слави прости на Нели Петкова (Певицата пак е под крилото на Дългия)

3460
12 Януари 2016, 14:00


Слави Трифонов се вживя в ролята на бащата от Христовата притча, който простил на блудния син и го посрещнал обратно в дома си. Дългия прибра под крилото си своята бивша певица Нели Петкова, научи HotArena.

Тя го напусна преди време, за да прави кариера сама, но така и не й се получи. Говори се, че Нели е направила пътека пред студиото на Слави от ходене да му се моли да я вземе обратно на работа. Опитите й да пробие в САЩ претърпяха пълен провал, а както „Всеки ден“ писа, американското й гадже май също я е изоставило. Останали й само спомените за славното минало в „Шоуто на Слави“. В началото Дългия не искал и да чуе за работа с Нели Петкова. Съгласил се да я вземе на концертите в зала „Арена Армеец“ и на стадион „Васил Левски“, но смятал, че това е предостатъчно.

Карловката обаче не се отказала и продължила да настоява да се върне при него. Тя толкова много се тръшкала, плачела и галела егото му, обяснявайки как съжалява, че го е напуснала, че в крайна сметка Трифонов решил да й помогне. Тъй като обаче няма къде да я сложи в „Ку-ку бенд“, решил да й подари няколко песни, докато излезе възможност за нещо по-постоянно.

Говори се, че новото парче на Нели, което тя пусна преди дни, е правено от хора на Дългия. Характерният почерк на „Ку-ку бенд“ личи още от първото чуване на песента. Официално е обявено, че музиката е на самата Петкова и на Шон Уд, който уж бил известен американски автор, но в интернет за него не може да се намери и една дума. Говори се обаче, че песента всъщност е дело на човек на Слави, поръчана лично от шефа. Неговият сценарист Ивайло Вълчев е автор на българския текст на парчето, което има и версия на английски. Още от първото слушане в ухото се набиват и напеви, характерни за ранната Шакира.

С две думи: нищо ново под слънцето, освен че Нели най-после разбра, че сама не важи на трудовата борса. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени