Слави яха протестите

11 Юли 2013, 11:09


 

Шоумена Слави Трифонов яхна протестите. Тв водещият в последните дни направо се оля в опитите си да се представи като борец за човешки права, разбра HotArena.net.

 

От няколко дни Дългия прави и невъзможното, за да се вклини в народното недоволство срещу правителството и е посветил на това цялото си предаване. Той си позволи да яхне протестите в страната и дори да призове за гражданско неподчинение.

 

Протестиращи на жълтите павета обаче не приемат особено добре идеите му. Според тях Слави се опитва да се прави отново на политик. „Посланията му са в пълен разрез с държавността и няма как да излъже хората на площада”, коментират те.

 

„С хора и ръченици на жълтите павета нищо не става. Трябва национална стачка и блокиране на цялата държава. Да затворят пътищата, да спрат градския транспорт, да спрат влаковете, всичко да бъде парализирано”, повтаря от ефира на шоуто си учиндолеца.

 

Слави от години се опитва да се прави на общественик и непрекъснато търси каузи, които да дискредитират политическата система. Според хора от екипа му, Слави с носталгия си спомня Виденовата зима, когато пееше възрожденски песни и го посрещаха като герой по площадите.

 

Оттогава обаче популярността му значително намаля. И влиянието му започва да спада.

 

„Колкото повече Слави се прави на политик, толкова повече хората му се дразнят, но той не се отказва”, смятат и в екипа му. Изследвания показват, че повечето зрители на Дългия харесват шоуто му заради скечовете и вицовете.

 

Много от зрителите с недоволство коментират, че политическите му анализи са започнали да им омръзват. Тъй като предпочитат да гледат Виктор Калев и Краси Радков, вместо поредния изтъркан социолог, който обикаля от телевизия в телевизия, пише „Всеки ден“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени