Слави Трифонов съди България заради трибагреника

https://hotarena.net/laifstail/slavi-trifonov-sadi-balgariia-zaradi-tribagrenika HotArena.net
Слави Трифонов съди България заради трибагреника

Слави Трифонов ще съди в България заради отказа от регистрация на партията му с мотива, че логото на  „Няма такава държава“ са използвали символа на националния флаг, споделиха пред „България Днес“ от екипа на Дългия.

Според хората на Трифонов подобни символи има и в логото на партията на Валери Симеонов НФСБ, но тя е регистрирана. Първоначално адвокатите на Дългия подават жалба до прокуратурата, но оттам отказват да образуват производство по случая. След като виждат, че не могат да се преборят на територията на България юристите на Слави начело с адвокат Иво Атанасов продължават битката в Европейския съд.

Документите вече са внесени по надлежен ред и се чака дата за насрочване на делото. Хората на Слави няма да се прекръстват отново на „Няма такава държава“ и да връщат старото лого ако спечелят делото в Европа, тъй като съдът е утвърдил новото име и лого на партията и така я припознават симпатизантите им.

6 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Слави, това което правиш е позьорщина. Ще дадеш много пари за адвокати и съдилища, за да вземеш после една сравнително мизерна сума, която ще одерат от кожата на бедния и редови данъкоплатец. Тези пари, които ще вземеш няма да дойдат от джоба на тези, които се гъбаркат с теб. Така че с твоите действия крадеш от малкия човек, не ти приляга нито на годините, нито на положението.

Коментирай

Мнмммм

преди 3 години

Този господин барабар с партията, с телевизията да се пенсионира и да направи семейство, вместо партия! И аз имам партия, 5 разведени кокошки се събираме на клюки и мечти , полети с вино .... търсим 4ленове

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Слави с теб съм! Изкам тъ!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Ей, смешо, измисли нещо ново, стига си ми крал ника! С много занижена обща култура и израз си и си личи, че крадеш никове. Жалък си!

Коментирай

ами,

преди 3 години

Чалгаризира няколко поколения българи,започна да проси пари за тъпата си телевизия от народа,сега и ще го съди в Европейския съд... Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата... Христо Ботев ве написал това стихотворение за такива като него.Актуално е и днес.

Коментирай

со

преди 3 години

Слави, не ни трябва друг простак на мястото на сегашния, 90-те години са отдавна в историята, този народ заслужава много повече заради славните моменти които е имал благодарение на образовани хора а не простаци със средно образование

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.