След 11 години брак: Венета Харизанова се разведе, но остана да живее с бившия си

19 Април 2022, 14:14


Пенсионираната манекенка Венета Харизанова е сложила край на брачния си живот, пише „Телеграф“. Хубавицата обаче останала да живее в семейния дом, но само защото до момента нямала собствено жилище, в което се изнесе.

Венета се омъжи за съпруга си Емил Маринов преди 11 години, след като двамата имаха дълга романтична връзка. Проблемите започнаха след сватбата. Венета непрекъснато се оплаквала от здравословни и професионални проблеми и това попречило на отношенията им. Освен това името й било забъркано няколко пъти в паралелни отношения с други мъже. Всичко това с годините натежало. На няколко пъти съпругът на Харизанова поставял  документите за развод на масата, но красавицата и не искал да чуе.

Двамата на практика са разделени от години. Не делят един и същ етаж в семейната къща и дори не влизат през един и същи вход. Харизанова обитавала първия етаж от дома, а Емил сутерена. Според запознати  той има нова приятелка, която често посещавала дома им. Познати на двойката твърдят, че Венета и мъжът й отдавна не са съпруг и съпруга в истинския смисъл на думата, а просто съквартиранти. Приятели на съпруга на манекенката дори се чудят за какво им е било да сключват брак изобщо.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 3 седмици
0
Какъв красавец! Заради красотата му го е взела, нали :) Заради красивите му очи! (нищо обидно към него не искам да кажа, за нея говорим)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пердетата на баба ми....
преди 3 седмици
0
са по -убави от това нещо/рокля.....не знам дали се развеждат, ама то по снимка само си е пълна пародия! Много кич бе...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ай сиктер
преди 3 седмици
0
Драскачът на материалчето знае ли,че има българска граматика и има ли тя почва в образованието му? Ако няма да не се пъне да драска.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени