След 15 години вражда: Пари връщат Любо Нейков при Слави

4234
19 Ноември 2020, 15:35


Любо Нейков и Слави Трифонов са готови да заровят томахавките в името на общата изгода, узна HotArena.


Комикът се подложи на нечувано унижение и направи сензационно разкритие, че е готов да се върне обратно в екипа на Дългия, откъдето бе позорно прокуден преди 15 години. Причината Нейков да задейства спасителния план и да преглътне униженията, на които бе подлаган от бившия си шеф, била, че нямал никаква работа, доходите му рязко спаднали, а никоя телевизия не искала да му даде ефирно време. Така стигнал до последния си вариант - да се опита да се внедри в нискорейтинговата кабеларка на Слави. 


"Жалко е, че "Комиците" го спря телевизията. В момента не участвам в нищо, но замислям шоу с Краси Радков, с когото се чуваме всеки ден. Е, ако Слави ме покани в телевизията си, защо да не отида. Всичко е въпрос на преговори", коментира Любо. От думите му става ясно, че с Краси Радков готвят нова халтура, по подобие на тази на Димитър Рачков. Радков и Нейков също смятали, че ще успеят да пълнят залите и да забавляват публиката. 


Все още не е ясно дали и срещу колко пари Любо ще се върне при деспотичния си бивш шеф Слави, с когото навремето се разделиха заради лошото отношение на чалгаря към актьорите в шоуто. От тогава той избягва да коментира Дългия, позволявал си е само няколко пъти да споделя, че в шоуто му се чувствал ограничен и думата му не струвала нищо. След като бе елиминиран от екипа, той си подаде ръка с друг бивш съратник на Слави - Евтим Милошев, с когото измъкнаха под носа на Трифонов формата "Сървайвър", пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени