След 20 години връзка: Мариан Бачев вдига сватба

1085
11 Март 2021, 19:00


Мариан Бачев изненадващо обяви, че ще се жени за майката на двете си дъщери Милена след 20 години съвместен живот, узна HotArena.


Двамата решили да отбележат годишнината, като най-сетне спретнат венчавака.
 Бачев, който играе Чарли Чаплил в мюзикъла на Варненската опера в НДК, винаги е споделял, че зад успехите му стои Милена. „Има клише, че зад всеки успял мъж стои по една умна жена, което е много вярно. Ако ти не се чувстваш сигурен с нея, винаги нещата ти няма да вървят. Милена създава уют и ме кара да се чувствам стабилен, за да мога да работя и да се грижа за семейството ни”, споделя Бачев.Актьорът, който продължава да се изявява в Шоуто на Слави, съобщи, че ще се венчае за Милена тази година. Шаферки със сигурност ще бъдат двете дъщери на двойката Александрина и Косара, съответно на 14 и седем години. Бачев и половинката му досега все отлагали венчавката, защото и на двамата не им се занимава с бумащини и тичане по институции, пък и са на различни адресни регистрации и се водят, че все още живеят при майките си. 


Двамата се запознават на репетиция през 2001 година. Първо са приятели, но той се влюбва в нея. Тя обаче в началото не отговаря на чувствата му и се налага актьорът да прояви търпение, за да спечели сърцето й, пише Галерия. Двамата са преживели много трудности и финансови проблеми, но това по никакъв начин не се е отразило на отношенията им.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петя
преди месец
0
Да се ожени за Панкин. И с него има дългогодишна връзка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени