След 4 години тормоз: 5 бона глоба за маниака преследвал Емануела!

2148
21 Май 2020, 11:41


Глоба от 1000 до 5000 лв.грози преследвача на фолк дивата Емануела според законовите разпоредби. Делото срещу мъжа, който се представя с името Алекси и тормози певицата от четири години, е насрочено за 27 май в Районен съд Разлог, научи HotArena.

Напористият фен е с чисто  съдебно минало и предложението на прокуратурата е обвиняемият да бъде освободен от наказателна отговорност и да му бъде наложено административно наказание. Четири години въпросният човек преследва из цяла България, дори в Лондон Емануела. Последния път той е причакал в Банско след нейно поредно участие там и отново настойчиво поискал да се срещнат насаме. Именно това бе и моментът, в който звездата на „Пайнер” моментално подаде жалба в полицията.

Районна прокуратура-Разлог повдигна обвинение срещу 48-годишния натрапник от София.

През месец юли по Закона за МВР обвиняемият е предупреден писмено с протокол да прекрати преследване срещу Емануела и да не я доближава по-близо от 100 метра, но той продължил.

"Даже закъснях с жалбата. Оказа се, че този човек ме преследва от четири години, но аз разбрах за него преди година и половина. Преди явно не съм обръщала внимание на излиянията му, които напоследък станаха нетърпими. На пръв поглед изглежда безобиден, но не мога да продължавам да го търпя",  категорична Емануела.

От вманиачения фен нямало отърване, защото дори и да го блокира в социалните мрежи той веднага си правил нов профил и започвал отново с тормоза, пише „Телеграф”.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ужас
Преди 1 година
0
Не го пожелавам на никого това нещо. Този човек е психично болен, не е нормално това нещо. От такива хора много трудно може да се отърве човек за съжаление. И нищо чудно да му се размине само с глоба. И какво си мислите, че след това ще спре да я притеснява ли? Жалко че законите ни не са като в САЩ, там за такива изроди като него няма прошка. Такова навлизане в личното ти пространство, да живееш от сутрин до вечер в страх
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени