След аферата с танцьорка: Венци Венц се събра с майката на детето си

https://hotarena.net/lubopitno/sled-aferata-s-tanciorka-venci-venc-se-sabra-s-maikata-na-deteto-si HotArena.net
След аферата с танцьорка: Венци Венц се събра с майката на детето си
За ЧРД Венци Венц се събра с майката на дъщеря си, узна HotArena.


Изпълнителят получи торта в леглото, специално направена от Мелани. Целия ден рапърът прекара с дъщеря си и нейната майка. Мелани и Венци приличат на истинско семейство, макар по принцип да не живеят заедно.


Още преди раждането на малката Венци сподели, че няма да дели дом с майка й и това била тяхна уговорка от самото начало, пише България днес. 

3 Коментара

Надя

преди 3 години

До следващата афера!! Прасето хубавите ябълки яде!!

Коментирай

Аз

преди 3 години

Гадно ми е за Мелани... не знам с какъв акъл се е навила на такива условия с този тип..... няма как жена да поиска дете от мъж, който не обича, но пък знае ли се...........

Коментирай

ми,

преди 3 години

Вятър я вее и нея на белия кон,също като нашарения...после както се пееше в една стара песен"Той с друга,тя с други,детенцето с меченцето в ръка".Така растат подмятани деца с много и различни партньори на създалите ги безотговорници.Ограбени невинни душички.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.