След две години вражда и скандали за пари: Тоца се помири с майка си

https://hotarena.net/az-jenata/sled-dve-godini-vrajda-i-skandali-za-pari-toca-se-pomiri-s-maika-si HotArena.net
След две години вражда и скандали за пари: Тоца се помири с майка си

Антония Петрова най-после си прости с родителите си. Миската не общуваше с майка си и баща си в продължение на почти две години. Те се изпокараха заради пари в началото на 2021 г., а едва наскоро са се сдобрили, научи „Уикенд”.

Блондинката приключи топлите си отношения с родителите си малко след като се омъжи за Ивайло Батинков. Мис Крокодил, както Евгени Минчев остроумно кръсти перничанката, наскоро се похвали, че е празнувала заедно с родителите си и свекърва си. Антония не беше особено близка и с майката на Ивайло, но не е ясна каква е била причината за обтегнатите им отношения.

Перничанката документира всеки миг от ежедневието на семейството й – от пържените филийки за закуска, които са по специална рецепта на мъжа й, през карането на колело на сина й, който миската представя като малък гений, до семейната вечеря, която е съгласувана със седмичното меню на промоции в „Лидъл“. От хипермаркета трябва да наемат за рекламно лице Батинкови, които редовно показват как готвят и консумират готвят тематичните седмици от супермаркета.

 

 

 

8 Коментара

Аз съм

преди 11 месеца

Мръсен крокодол. Живее с мръсни пари. То няма съвест това чучело!

Коментирай

джейк

преди 11 месеца

дундьото що не изкара ферарито бе да не е под наем?

Коментирай

тоца всичко си купува

преди 11 месеца

Сигурно майка и и баща и са и оставили някакви пари и руснака също и тя ги е набутала в бизнеса на дебелака.Защото тя не работи и съответно няма как да има пари.Нормално майка и и баща и да се обидят щом харчи техните пари за да си купи мъж.Тя е наясно, че с тая грозота е заникъде, затова се е наложило яко да финансира мъжа си, че да има защо да бъде с нея.Жалка съдба- и титли за красота да си купува и мъж...

Коментирай

?

преди 11 месеца

А схемите, които върти с мъжа си, защо не ги коментирате ? Защо не коментирате как продават лекарство за един онкоболен на трима души ? Защо няма статия какви схеми въртят с лекарствата за онкоболни ? Защо не споменавате разследването на Вяра Ахчиева - търговия със смърт ?? Върху колко човешки живота си градиш щастието, отрепко ? Всичко, което правиш да се връща към най-милото ти ;)

Коментирай

отвратително!!

преди 11 месеца

гледах Вяра Ахчиева - Търговия със смър, потрсаващо..., тия верно са "дъ бест " ама в друг смисъл!

Коментирай

Ману

преди 11 месеца

Тази поне да не парадира да дразни хората. И аз се чудя как не я е срам толкова да парадира каква луксозна храна яде ...в какъв разкош живее ...кой го вълнува и защо иска да дразни народа още повече да я мрази не я ..разбирам А ако това със схемите за онкоболните я вярно направо не я ли е страх от Бог...ако е вярно разбира се ,защото българина обича да плюе без да е сигурен ...

Коментирай

хм

преди 11 месеца

Защо не дават това разследване по всички ТВ,да видят хората,защо се крие.Споделяйте из форумите,повече хора да се запознят с това.Чудовощно е.Трябва да се докаже кой е виновен,но надали.

Коментирай

......па

преди 11 месеца

Дундьото не може да влезе в него за да го изкара.Заклещва се на врата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.