След гонка в Русокастро: Лоренцо на Софка издирван за трафик на бежанци

26 Септември 2022, 16:00


МВР издирва сина на Софи Маринова – Лоренцо, за да го разпита във връзка с разбита каналджийска схема за трафик на мигранти край Русокастро, Бургаско.

20-годишното момче не е токрито на известните на органите на реда адреси. По случая бе задържан 21-годишният Иван, който твърди, че Лоренцо му е предоставил джипа, ползван за превоз на бежанците.

Потърсена за коментар, певицата Софи Маринова не отговаряше на телефона си. Изключен е и телефонът на самия Лоренцо.

Маринова обаче е посетена от органите на МВР, както и приятелят й Гринго. Двамата са съдействали, но са посочили, че не знаят къде се намира младежът. Задържаният след гонка Иван обяснил, че Лоренцо го е взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то си и го закарал до Дебелт. Там му дал ключовете за джип Сузуки Витара, който бил с пълен резервоар догоре и координати откъде да вземе бежанците, както и указания за обратното връщане с тях до София, пише Телеграф.

Иван качил нелегалните, но не е бил предупреден, че вече има нов пункт за проверка край Русокастро, където е станала лесна заварка с граничните полицаи. 21-годишният работник бил ядосан, че е пратен за пушечно месо и щял да разкаже всичко на разследващите.   
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 месеца
0
Няма нищо изненадващо ....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени