След катастрофа или паднане по стълбите? Опъват гръбнака на Криско (Снимки)

18 Юни 2021, 15:03


Шокира за секунда феновете си Криско! Габровецът се показа с медицинска яка и ги стресира - катастрофа ли е преживял, паднал ли е по стълбите?!

За щастие на притеснените - нищо подобно, просто Криско отново търси решение на проблемите си с гръбнака. Рапърът, който напоследък набляга на чалга и кючеци, неведнъж е споделял, че сериозни болки в кръста и гърба го мъчат през годините. Криско ходи на изследвания, диагностики, лечения, но продължава да страда. Затова и продължава да ходи по лекари и терапии.

Сега посещава специалист по ортопедична процедура, наречена "хиропрактика": "Хиропрактиката е здравословен и безболезнен лечебен метод за подобряване цялостната функция на гръбнака. Повечето хора си мислят, че докторът по хиропрактика ще ги "счупи", а всъщност едно такова те прави много по-"лек" и подвижен!", хвали се Криско. На кушетката феновете съпреживяват лечението с него, докато майсторът внимателно му върти главата, за да раздвижи шийните прешлени. После се заема с глезените, кръста, ръцете, накрая с медицинската яка рязко му дърпа главата, за да тонизира гръбначните прешлени.

Основана през 1895 г. от американец, хиропрактиката се стреми да лекува не само проблеми с кръста, но и всякакви мускулно-скелетни оплаквания и болежки, главоболия и др. Закон е практикуването на терапиите без лекарства, а само с правилния натиск на ръцете върху гръбнак и крайници. Балканската разновидност си я знаем като "чакръкчия", но двете специалности не се припокриват напълно. писа България Днес.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
doktor alan harpar
Преди 1 година
0
mu go mu6ka otzad :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
Преди 1 година
-1
Chiropractor / Хиропракторът е много популярен вид лекар в Америка. Ползва се с уважение и работата му помага в много случаи. В БГ не сте и чували и затова подхождате с присмех. БГ подобния вариант е с името чекръкчия. А Криско си рекламира тази клиника срещу безплатни услуги. Бизнес - Реклама.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
-2
"Хиро-миро "не се знае тази практика как въздейства на мозъчните гънки?? Много специалисти,будисти,практиканти ,знахари и т.н. всезнаещи Хипократи се роят в държавата. Момчето дали знае,че когато едно се изправи,друго се нагъва/за баланс/ Дано е мозъка!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени