След катастрофата, в която едва оцеля: Гаджето се грижи за Тодор Неделев

25 Юни 2022, 12:52


Гаджето на Тодор Неделев се превърна в медицинска сестра. Красивата Анита  Терзийска се грижи за национала след тежката черепно-мозъчна операция, която претърпя в Грузия.

Както е известно, Неделев бе с опасност за живота след като автобусът на националите катастрофира в Грузия. Оттогава насам неговата приятелка е неотлъчно до футболиста и продължава да се грижи за него в България. Двамата не излизат от вкъщи, а Терзийска спазва всички инструкции на лекарите за бързо възстановяване.

Националът и Анита се прибраха у нас със специален медицински самолет, като оттук нататък предстоят още няколко месеца възстановяване. Заради мозъчната травма Неделев не трябва да се подлага на физическо и психическо натоварване, на дразнители като силен шум и светлина. Ровичкането в телефона и гледането на телевизия също  му е забранено, писа „България Днес“. Същевременно Неделев отправи послание след инцидента, в което благодари на лекарите и всички, които го подкрепят в тежкия момент. Националът обеща да се завърне на терена по-силен.

„Една секунда може да преобърне целият ти живот! Мечтите и плановете за бъдещето в един миг изчезват, там в мрачния тунел... Сега не се питам защо на мен, не търся вина в никого. Просто съм благодарен, че съм жив!

Няма думи, с които мога да изразя благодарността си към човека, който ми даде шанс за втори живот, Проф. Шота Ингороква и екипът му. Благодаря от сърце и на д-р Бисер Бочев за навременната намеса и постоянните грижи по време и след операцията.

На най-прекрасната жена на света за това, че беше неотлъчно до мен и ми вдъхна сили да премина през това изпитание. На моето семейство, което беше непрестанно в мислите ми, за любовта и подкрепата. На всички мои близки и приятели, които ми даваха кураж.

Искам да благодаря на Български Футболен Съюз, на Българското посолство в Грузия, на консула Ралица Димитрова, както и на Грузинската федерация за това, че бяха до мен през цялото време на престоя ми там.

И не на последно благодаря на всички познати и непознати хора, които ми изпращахте позитивната си енергия. Сигурен съм, че скоро ще се завърна на терена по-силен от всякога!"
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени