След като срина рейтинга на „Папараци“ до нулата, Мария Игнатова се мести в „Господарите“

https://hotarena.net/laifstail/sled-kato-srina-reitinga-na-paparaci-do-nulata-mariia-ignatova-se-mesti-v-gospodarite HotArena.net
След като срина рейтинга на „Папараци“ до нулата,  Мария Игнатова се мести в „Господарите“

„Връщам се в „Господарите“, знам накъде съм се запътила и в личния си живот, и в работата.\"

Така Мария Игнатова отговаря на въпроса с какво ще се занимава след като „Папараци“ по  bTV, няма да има следващ сезон. Мария, която преди дни празнува рожден ден и стана на 42, изкара едно прекрасно лято в компанията на гаджето си Ивайло Цветков - Нойзи. Дамата от година са сериозно обвързани и дори делят един покрив, писа \"Българяи Днес\".

Тя го нарича голямата си любов а той за нея казва че е по-красива от Снежанка. „Тя е нежна, умозрителна, куул, малко като океана на Соларис. Поглъща те, ти се губиш вътре и няма спасение. Мария е жената на живота ми“, признава от твоя страна и Нойзи.

8 Коментара

едно голямо нищо

преди 2 години

Без Рачков е кръгла нула. Благодарение на него я търпяха.

Коментирай

ха-ха

преди 2 години

А,бе,Нойзи ли си,къв си ,ама си яко противен,макар и умен!Мислиш ли,че Марийчето е влюбена в теб?Да си чувал за предишните и -Сталийски,Петко,,Стилиян- е ,такива харесва?Рачков беше за имидж и облаги,както и ти-щото сама е кръгла нула.Рачков,милият,доста време му трябваше да се усети,ама ти уж си мега-гига умен ерудит,не виждаш ли какво имаш до себе си-айде,стига ти отварях очите,мисли сам!

Коментирай

Защо?

преди 2 години

Не разбирам защо срещу едни хора се пуска яко хейт, а за други си мълчите? Папараци например и шоуто на цитиридис са с доста по-висок рейтинг в сравнение с предаване като Култ :) Но за култ нищо не казвате, че онази стара мома с перхидролената коса му срина рейтинга ?!

Коментирай

......па

преди 2 години

От един дол са и трите пошло-кликаро-чалгарски предавания.Излишни са.Убиват мозъчни клетки и правят "звезди"убитаците у държавата.

Коментирай

......па

преди 2 години

То Нойзи се е залепил за Мария за да седне на Халтураджяновата трапеза покрай нея.

Коментирай

Ani Emilova

преди 2 години

Prekrasna i talantliva jena. Da e blagoslovena i zashtitena ot vsichko (-i) loschi hora i situatsii!

Коментирай

Калин

преди 2 години

Много антипатична женица... Нойзи също... "Чудна" двойка са си. Лика-прилика.

Коментирай

Коремен газ

преди 2 години

Нойзи мисля че устата ти мирише повече от изсраните лайна на Мария!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.