След победата в „Ергенът“: Смърт в семейството връща Виктория в Русия (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/sled-pobedata-v-ergenat-smart-v-semeistvoto-vrashta-viktoriia-v-rusiia HotArena.net
След победата в „Ергенът“: Смърт в семейството връща Виктория в Русия (СНИМКИ)

Виктория Капитонова е голямата победителка в най-гледаното шоу в ефира - \"Ергенът\".

Тя е жената, която Виктор Стоянов избра, след като в последната вечер остават двете с Дениз Хайрула и той подарява на рускинята последната си роза.

Красивият Виктор не предлага брак на 27-годишната моделка, но й \"обещава\" сърцето си. По регламент той не е длъжен да даде пръстен на избраницата си, а може само да й \"даде шанс\" за сериозно обвързване след опознаване, твърдят от екипа.

След като стана победителка в предаването обаче, на Виктория се налага да замине спешно за град Чебоксари, Русия, поради смърт на човек от семейството й.

Красавицата, която изнесе изключително много омраза на гърба си през цялото предаване от известни и неизвестни хубавици, е излетяла за Русия по най-бързия начин и дори не е успяла да си вземе довиждане с най-близките приятелки от предаването.

От фотосите за рождения си ден, които пусна една от претендентките за сърцето на ергена - Людмила, става ясно, че Виктория липсва. На въпроса на \"България Днес\" към едно от момичетата къде е спряганата за победителка, то отговори: \"По семейни причини отсъства\".

 

\"Люси

Люси навърши 30 г. в компанията на момичетата, без приятелката си Виктория

 

Вестникът научи, че смъртта на човек от семейството е причината тя бързо да се изнесе от страната. \"Не искам да обяснявам на никого нищо, това е мой личен избор\", казва красивата Вики.

Капитонова е родена е в гр. Чебоксари, Русия, но през 2011 г. идва в България, за да учи \"Бизнес администрация и маркетинг\". Работи като инфлуенсър в интернет мрежите, а профилите й наброяват над 200 хиляди последователи. Преди година тя взе участие и в българския вариант на предаването \"Мастър шеф\", писа \"България Днес\".

Виктория казва, че има големи лични амбиции и високи изисквания към мъжа до себе си. Във визитката си тя споменава, че ще залага не само на външността си, но и на стабилното си образование, интелект и изискани обноски. Тя вярва, че притежава всичко, което един мъж търси в една жена, и това видимо е проработило в отношенията й с Виктор Стоянов, който избира нея от 22 момичета. Предаването успя да предизвика интереса на публиката и стана най-гледаемият формат в часовия пояс в Би Ти Ви.

 

\"Виктор

Виктор спечели сърцата на женската публика

 

Единствената участничка, която отказа розата на Виктор, бе психоложката Александра. Тя сподели, че не е сигурна в чувствата на ергена, защото, когато трябвало да застане до нея, той избрал Виктория. \"Така ти награди агресията с цвете\", коментира пред красавеца мотива си да напусне шоуто психоложката.

8 Коментара

Sis

преди 1 година

Толкова злоба пръскаше това момиче... има бумеранг в тоя живот! п.с. направо да си остава там и да не се връща. Нямаме нужда от такива отрицателни персони в България ;)

Коментирай

ами,

преди 1 година

Съболезнования на Виктория. И по-добре да си остане в Чувашия да утешава близките си и там да си инфлуенсърства и да работи това което е учила в България за благото на своята родина република Чувашия.Тук е излишна и неполезна.

Коментирай

Мама миа

преди 1 година

Че е хубава, хубава е госпожицата.. Но само толкоз... Изключително неприятна като характер, високомерно държание, разбирания за живота, ролята на мъжа и жената в една двойка.. Типично руско, агресивно поведение, със самочувствие без особено покритие... Алекс беше права, да наградиш агресията с цвете... Оот това, което видях на екрана, Алекс за мен беше най--достойна и взе най-правилното решение за себе си...

Коментирай

ИМА БОГ И ВЪЗМЕЗДИЕ

преди 1 година

НЕ ЗЛОРАДСТВАМ И НЕ СЕ РАДВАМ НА ЧУЖДО НЕЩАСТИЕ, НЕ ПОЖЕЛАВАМ ЛОШО НА НИКОГО НО НЕГАТИВИЗМА И ЛОШАТА ЕНЕРГИЯ СЕ ВРЪЩАТ МНОГОКРАТНО В НАЙ ЛОШИ ФОРМИ И КОЙ КАКВОТО МИСЛИ ТОВА МУ ИДВА В ЖИВОТА.

Коментирай

sss

преди 1 година

Кое и е красивото с тая усмивка на злобен пинчер, че не разбрах?

Коментирай

е

преди 1 година

Александра как очакваше Виктор да я защити след като той нищо не беше видял от скандала, а при неговия въпрос "Какво има?" , тя отговори Нищо (за да не напряга обстановката, по собствените и думи). Дори няколко пъти беше попитана Какво има? Самият Виктор казва, че е видял сцената след края на предаването и ако е знаел, всичко е щяло да бъде различно. Е, как се очаква той да е можел да и прочете мислите, а тя да си мълчи и после да му вменява вина, че не я е защитил? Проблемите трябва да се изговарят между двама човека.

Коментирай

Н

преди 1 година

Дааам,голям пр изход за да не поеме отговорност за действията си и да изчака да утихнат нещата. Cancel viktoria, отследвайте я във всеки възможен момент

Коментирай

ами,

преди 1 година

Докато даваха Виктор и Дениз да си дрънкат празни приказки в градината даже по телевизора се чуваха крясъците на Виктория на 10 метра от тях,а той ну чул,ни видял.После Александра да му ''клюкари''какво се е случило.Видя и мократа рокля.Можеше и сам да преположи случката,а и злата чувашка няколко пъти в лицето му нарече психопатка Александра.Толкова не може да събере той 2+2,ама не му е угодно,на продукцията също.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.