След побоя над Жанет Осипова! Цеци Красимирова брани Боршукова, Гери – Никол–Жанет

2384
16 Юли 2020, 13:08Цеци Красимирова и Гери — Никол се намесиха в разгорещения скандал между Жанет Осипова и фризьорката Вили Боршукова. След като мис Плеймейт се оплака, че е жертва на побой, манекенката и певицата скочиха в защита на двете страни, видя HotArena.

Обикновено страня от злободневните теми, защото през всички години, в които бях част от публичния живот, разбрах едно — общественото мнение е лесно манипулируемо. Бях принудена да се науча да не обръщам внимание на жълтите статии, черния PR и осъдителните погледи. Е, научих се и животът ми стана по-лек.


В случая обаче, не става въпрос за мен, а за репутацията на много близък до мен човек — едно приятелство изградено и запазено вече 26 години. Морален дълг за мен е да не мълча.”, написа тя в социалните мрежи, цитират от „Телеграф”.


Според нея Боршукова е станала жертва на чудовищен черен пиар и манипулация.” Посланието ми е — винаги мислете 2 пъти, преди да повярвате на клеветите на съмнителни публични елементи”, допълва още Красимирова.

Поп дивата Гери — Никол обаче също не си замълча. И скочи в защита на Жанет Осипова.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
///
Преди 1 година
0
Не ни интересува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени