След побоя над разносвач - Гринго пак влиза в затвора? (Всичко за поредния скандал)

2886
02 Октомври 2019, 17:00


Драмите и трусовете в живота на Софи Маринова и Гринго са по-чести и по-заплетени от трагедиите в турските сериали, разбра HotArena.


След като се разведоха, а после пак се събраха, влюбените мислеха, че вече нищо не може да попречи на любовта им. Оказва се обаче, че не са били прави, защото Гринго може отново да влезе в затвора. 


Преди дни стана ясно, че бившият бодигард е пребил разносвач на храна по домовете, заплашил го е с нож и го е предупредил да си мълчи за случилото се, за да не пострадат близките му. Поредната мутренска проява на Гринго се е разиграла в София. На двамата със Софи им се дояли банички, но тъй като ги домързяло да излязат и да си купят сами, си поръчали да ги доставят до вратата на дома им. 


Когато разносвачът пристигнал на адреса, татуираният бивш охранител му вдигнал скандал и изразил бурно недоволството си от доставените тестени вкуснотии. Човекът най-вероятно е обяснил, че не отговаря за качеството на продуктите, а задължението му е единствено да достави направената поръчка, което пък още повече засилило агресията на Гринго. 


Любимият на Софка извадил нож срещу момчето, след което го нападнал с юмруци и му нанесъл жесток побой, разбра Галерия. След като излял гнева си, татуираният ром заплашил момчето, че ако се разприказва, ще пострадат и той, и семейството му. За щастие, разносвачът не се поддал на заплахите, извадил си медицинско и подал жалба в Столичната дирекция на вътршните работи. 


Заради този случай е много вероятно Гринго да влезе в затвора. Ако пребитият разносвач успее да докаже, че му е нанесена средна телесна повреда, законът предвижда наказание лишаване от свобода до 5 години. При лека телесна повреда, наказанието е до две години или поправителен труд. 


Тъй като Гринго не е с чисто съдебно минало, със сигурност няма да мине между капките и парите на Софка няма да му помогнат. Миналото лято бившият бодигард излезе от затвора след 10-месечен престой заради рекет. Тогава Гринго сключи споразумение с прокуратурата. В последствие Софка сама сподели, че е платила 100 бона, за да освободят мъжа й. 


"Дадох си всичките спестени пари, защото го обичам и исках да е на свобода, за да се оженим. Платих на адвокати и където трябва за почерпки, само и само да го пуснат. Той много добре знае, че без моите пари щеше да лежи още", разказа Маринова по време на раздялата им.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Десо
Преди 1 година
-1
Тази циганка прилича на смъртта а палячото защо го пуснаха от там само бели да прави на тази малоумница
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени