След поредния „ремонт” Джулиана Гани заприлича на Русата Златка

4531
06 Март 2020, 15:00


Джулиана Гани се радва на чисто ново лице два месеца след раждането на първото си дете. То се появи на бял свят навръх Нова година, а в края на февруари майка му вече се хвали, че „има нещо ново” във външния си вид. И оставя хората да гадаят точно какво е то.

От пръв поглед се вижда, че лицето Джулката не е същото, каквото беше по време на нейната бременност. Брадичката изглежда по-заострена, скулите са по-изпъкнали, а устните имат доста различна форма в сравнение с тази от преди няколко месеца. Даже очите ѝ изглеждат различно. След толкова много корекции Джулиана е заприличала на Русата Златка. Дали младата майка е ремонтирала всичко изброено? Напълно е възможно. Самата тя не отрича, че устните и скулите ѝ са различни. За брадичката не споменава нищо, но сравнение със снимки от преди година показват, че и в нея има промяна. Какво се е случило с очите ѝ, е въпрос с повишена трудност.

Наскоро Джулиана показа фотос от посещение при човека, който я разкрасява. Тя го нарича доктор Йоргос. От снимката личи, че той е работил по нейните устни при въпросната среща, но е напълно възможно да се е разпрострял и върху останалата част от лицето на своята клиентка. Самата звезда го препоръча на последователите си за поставяне на хиалурон, ботокс и всякакви други процедури, което означава, че честичко го посещава по какви ли не поводи. Срещите им не са престанали след раждането на бебето. „Преди години бях прекалила с хиалурона в устните си и всички ми насаждаха това. Знам! Така беше! Истината е, че това се случи през 2017 г. от обикаляне при различни „специалисти”! В началото на 2019 г. си направих ринопластика и премахнах големите устни”, обяснява Гани. Но както се вижда от нейните снимки, устните ѝ не са станали по-малки. Просто формата им е различна от преди и по всеобщо мнение изглеждат доста по-добре, пише "Уикенд".

Джулиана често си прави снимки със своя син и мъжа си Илиян, които публикува в социалните мрежи и ползва за повдигане на рейтинга си. Заради страстта си към корекции обаче прекарва много време в София за срещи със своя лекар, когато постоянният ѝ адрес е в Пловдив. Както прави детето през това време и кой се грижи за него, докато мама се ремонтира? Родителката не дава публични отчети по тази тема. Не е изключено малкият да е оставен на грижите на своите баби, а майка му да го посещава основно за да се снима с него.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:))))))))))
преди 4 месеца
0
Няма как Джулка Фасулка да заприлича на русата Златка,защото самата тя отдавна не прилича на себе си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вики
преди 4 месеца
-1
Ама, те и двете са проститутки реално
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Клозетка
преди 4 месеца
-12
да, бе.Златка е 1000 пъти по-хубава от тази проститутка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
така написано от вас,
преди 4 месеца
-1
Излиза,че "моята" проститутка е по-хубава от твоята проститутка.А истината я виждат всички-ширпотреба ПВЦ са и двете труженички.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени