След раздялата: Джино бръмчи из Чикаго, гаджето му учи медицина у нас (Снимки)

18 Декември 2021, 14:06


Разделени на хиляди километри един от друг са Джино Бианкалана и гаджето му! Двукратният победител от "ВИП брадър" и половинката му Кристиана Кънева не са скъсали - той е в Чикаго, тя е в София.

Това обаче ги боли.

Джино нонстоп гледа снимки с брюнетката, търси я и даже изразява емоциите си в социалните мрежи - пуска общи кадри, пише й, че ужасно му липсва. По същия начин постъпва и тя.

 

Кристиана е ортопед

Кристиана е ортопед

 

"Когато казвам, че те обичам "повече", нямам предвид, че аз те обичам повече, отколкото ти - мен. Имам предвид, че аз те обичам повече въпреки лошите дни, които ни очакват евентуално в бъдещето. Повече от караниците, които ще проведем. Повече те обичам от разстоянието помежду ни, повече от всяка трудност, която може да застане между нас. Обичам те най-много, Джи!", лее се Кристиана Кънева. Брюнетката нарича възлюбения си Джи на галено от Джино (което пък е новото име на американизирания Георги Ташев). Фамилията Бианкалана той придобива покрай брака си с Дейна Бианкалана. Слуховете носят, че именно заможната фамилия на Дейна осигурява възможност на Джино и неговата рода да завъртят бизнес и да натрупат солидни пачки.

 

Джино бара

Джино бара "Калашников" в джипа

 

Докато победителят от "ВИП брадър" кръстосва улиците на Чикаго и демонстрира лукс с лъскави коли и огромни имения, Кристиана кара практика в МБАЛ "Света София".

По професия ортопед, мацката в момента ползва виртуална реалност в болницата, а това е много интересно!

"Днес д-р Владислав Райков ни проведе обучение по приложение на смесена и виртуална реалност в ортопедия, травматология, реконструктивна и гръбначна хирургия.

 

Кристиана (долу вдясно) практикува с виртуална реалност

Кристиана (долу вдясно) практикува с виртуална реалност

 

Методът се прилага за планиране на сложни оперативни интервенции и вътреоперативна навигация", отбелязва Кристиана и показва как носи очилата за виртуална реалност.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
Преди 1 година
-1
Да си живеят живота,но никой не се интересува от тях.Няма нужда да ни осведомявате.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Брадъра
Преди 1 година
-4
Този ром Джино е всъщност едно жиголо. Почти не може да чете и пише, снима се с чужди коли, играе някакви роли, а няма два по един. Как му се връзват някакви жени?…
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жалките карикатури с измислиците
Преди 1 година
-1
Много сте злобни, в заглавието пишете, че са разделени - толкова ли много държите всички да келяте и разделяте като видите , че са щастливи - голяма завист и лицемерие лъха от посредствеността ви. А път те ви натриват носовете с още любовни снимки и излияния и все така щастливи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени