След Сашо Кадиев и Деси Стоянова аут от ефира на Би Ти Ви

9654
19 Април 2020, 11:10


Деси Стоянова се готви за извънреден неплатен отпуск след Великден, научи HotArena. Водещата няма да се появява на екран поне три седмици. В студиото вместо нея ще работи колегата ѝ Александър Кадиев.

Самият Кадиев разкри в социалните мрежи, че отново ще бъде на работа след Възкресение. В края на март той слезе от екран, затваряйки се в дома си в Кокаляне заедно със своето „женско царство” – майка си Катерина Евро, жена си Таня и малката Кати – неговата дъщеричка. От Би Ти Ви тогава съобщиха, че оттеглянето му се налага заради изискванията за спазване на дистанция в условията на пандемия. Тръгна слух, че причината е случай на коронавирус в семейството, но той така и не бе потвърден.

Говори се обаче, че истинската причина да го пратят вкъщи е намаляването на рекламите в предаването „Преди обед”,

което двамата с Деси водят. Кризата се е отразила и на телевизията, която всеки ден прибира все по-малко пари от рекламодатели. В същото време Деси и Сашо, както и целият им екип, не взимали твърди заплати, а хонорари в зависимост от броя на предаванията, които се появяват. В Би Ти Ви решили да намалят разходите, като оставят в ефир само по един водещ. Твърди се, че хората, които работят зад кадър, също са разделени на две групи – работещи и почиващи, като втората група не получава заплащане. Това обаче остава скрито за очите на зрителите.

Докато си е вкъщи, Сашо се ангажира с кратки появявания в ефир чрез видеовръзка, които минават под рубриката „Дневниците на Сашо”. За тях обаче получавал символично заплащане. Същият сценарий ще бъде приложен и при Деси. Водещата едва ли ще скучае вкъщи. Тя има двама синове-близнаци, с чието дистанционно обучение ще бъде заета. Но от сега се чудела как ще свърже двата края, губейки хонорарите си за цели три седмици. Това на практика означава, че тя ще се лиши от три четвърти от заплатата си за месеца. Същото преди това е направил и Сашо, който след затварянето на театрите разчита единствено на парите от телевизията, с които издържа своето семейство.

Въпреки изтънелите си портфейли двамата водещи се опитвали да бъдат оптимисти и влизали в положението на своите шефове в Би Ти Ви. Както всички останали българи, и те се надявали кризата скоро да бъде овладяна и нещата отново да се подредят, пише "Уикенд". 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
Преди 1 година
0
Не си губя времето да им гледам глупотиите,така че ми е все едно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
я стига!
Преди 1 година
0
За какви изтъпели техни портфекли говорите, бе!? Ами какво да кажат хората, кото са взимали 600-700 лв., а сега са и без тях. Никога не съм разбирала защо по телевизиите трябва да поллучават много пари. затова куцо и сакато все нататък гледа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
Преди 1 година
-1
Точно. И сега всички от водещи и артисти до чалга певачки ще хленчат, че обедняват. Същите, взимали хиляди до преди месец, не могли да заделят за черни дни. И ще се редят на опашки за безлихвени заеми (Ивана) и за социални помощи (Мариана Попова). Що за наглост, нахалство и безочие. . И когато всичко мине ще навлекат марковите си одежди и ще гледат от високо, защото са "ВИП". Няма такива дебили.
.
Преди 1 година
-3
От 20 април ще води само Сашо, а Деси ще си е в тях.Екипът е разделен на 2 , заради пандемията
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Яни
Преди 1 година
-4
И да не се връща тази проста селянка кой въобще гледа това
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
Преди 1 година
-2
Крайно време беше.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени
/home/hotarena/public_html/cache/9b7bba60ee0b6c170a9562545d47bcc2.cache