След смъртни заплахи: Извънбрачната дъщеря на Путин изчезна от социалните мрежи

09 Март 2022, 13:03


Извънбрачната дъщеря на руския президент Владимир Путин - Луиза Кривоногих,  заличава присъствието си в интернет, за 0да се отърве от пороя заплахи и обиди, които получава заради руската инвазия в Украйна, съобщавани  „Ню Йорк пост“.

 

 18-годишното момиче, за което се твърди, че е плод на забежката на Путин с чистачката, превърнала се в милионерка, Светлана  Кривоногих, рязко изчезнал от интернет. Instagram профилът й  с 84000 последователи, където тя демонстрира охолния си живот, изведнъж се изпарява заедно всички снимки в него. Според изданието точно преди изчезването на профила й тя е залята от коментари.

„Какво, криеш ли се бункер? Като плъх!“.  Едни я обвиняват, че е дъщеря на дявола или на военен престъпник, другия питат дали е доволна от кръвта по ръцете на баща й.


„Обади му се. Ако те обичам може би ще успееш да го убедиш да не убива повече“, призовават други, които вярват, че тя може да окаже влияние на „побъркания Путин“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бобо
преди 2 месеца
-5
Както Путин убива нечии дъщери, така и неговите да ги сполети същата съдба. Това, че е изперкал трябва да му сложат наморник и кой каквото си пожелае.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени