След спортен инцидент: Сглобиха носа на Николай Попов от „Обратен ефект“ (Снимки)

662
30 Декември 2020, 11:58


Певецът на популярната група „Обратен ефект“ Николай Попов има нов нос, който сглобиха в  „Пирогов“. Изпълнителят е пострадал при спортен инцидент за който обаче не му се влиза в подробности, но признава, че вината е изцяло негова, писа „Телеграф“.

„Белезите са символ на изпитания, през които си преминал, на битки (включително със себе си), в които си оцелял, и на личен извод, който си направил. За мен специално ТОЗИ ще бъде много важен занапред и всъщност си го харесвам. Така че той става кръстник на нов псевдоним, който ще използвам за „бъдещите си творчески планове“ - Nick Scar.

Огромно БЛАГОДАРЯ на невероятния специалист д-р Александър Николов  от УНГ Пирогов, който буквално сглоби наново носа ми и ме спаси от много по-сериозни проблеми в тази и без това тежка ситуация по болниците - един истински ДОКТОР, такъв, какъвто трябва да е всеки в отношението към работата си и към другите!

Естествено благодарности и на страхотния фотограф Иво Канин, който веднага прегърна идеята за фотосесия и чиято работа виждате тук!

P.S. Получих тази травма по време на (из)спортен инцидент (не с моторя, спокойно , но вече съм възстановен и се подготвям за нови приятни случки и проекти. Бъдете здрави!“, пише във Фейсбук профила си певецът.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени