След сватбата в Меделин, щерката на Гибона се готви за втора венчавка - но този път в България!

24 Август 2018, 17:00


С огромно вълнение в сърцето Божидар Искренов – Гибона, заминал за Колумбия, за да бъде до дъщеря си Настася и най-щастливия за нея ден – сватбата й с дългогодишния й приятел Джонатан Баер, узна HotArena.

 

Венчавката се превърна в хубав повод, който събра за първи път Гиби с бившата му съпруга Алина след развода. На снимките липсва настоящата жена на Гибона – Кремена, която най-вероятно е пропуснала събитието.

 

Наследничката на гордите родители избра да сключи брак на 18.08.2018 година. Изборът й не е случаен – и тя, и любимият й вярват в астрологията, както и в това, че датата ще им донесе много любов и щастие.

 

Настася и съпругът й Джонатан живеят в САЩ, в Далас. Дъщерята на Гибона е бивша състезателка по фигурно пързаляне, а съпругът й е мениджър на една от най-големите компании за онлайн търговия в света.

 

Съпрузите планират в близко бъдеще да вдигнат втора сватба в България, която може би няма да бъде толкова тържествена, но ще засвидетелства привързаността на Настася и към нейната родина, писа „168 часа“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени