След тригодишна раздяла: Йорданка Христова се събра с Лили (Двете заедно на почивка в Турция)

20 Октомври 2021, 16:00


Йорданка Христова най-накрая се събра с Лили Иванова и двете дори заминаха на почивка в Турция, откъдето скоро се върнаха, видя HotArena.


Лили Иванова обаче не е примата на естрадата, а сестрата на певицата и адашка на колежката й, с която Данчето не е в най-перфектни отношения. Каката на Йорданка от 30 години живее в Калифорния, а от три не се беше виждала със сестра си. Съвпадението на имената на родственицата на Данчето и нейната колежка Иванова създава куп куриозни ситуации. Сестрата на Христова отдавна се установява отвъд океана, където изкарва прехраната си като здравен работник. От десетилетия се е устроила в САЩ с цялото си семейство и няма никакви намерения да се връща в България. 


Лили е с две години по-голяма от певицата и през 2021 празнува 80-годишен юбилей. Сега ще остане в София още няколко седмици, а след това отлита отново за Америка. С Йорданка имат много силна връзка и въпреки огромното разстояние досега винаги намират начин да се видят поне веднъж в годината. Пандемията обаче нарушава традицията. Предпоследната им среща беше преди три години, когато певицата направи голям самостоятелен концерт "Моят път" в зала 1 на НДК, а сестра й си дойде специално за спектакъла от Америка. 


И макар каката да няма гласовите данни на Данчето, познава музикалния бранш в детайли, защото е пряк свидетел на ранните успехи на Христова. Години наред е неин импресарио, един от първите на частна практика в ранните години на соца. Става и неин шофьор, води преговори с Импресарска агенция и Концертна дирекция. Именно Лили е причина Данчето да изгрее на голямата сцена. Голямата сестра вижда навремето афиш за прослушване на млади таланти и я навива да се яви на прослушването, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени