След уволнението на Венелин Петков - и Николета Маданска аут от бТВ

https://hotarena.net/laifstail/sled-uvolnenieto-na-venelin-petkov-i-nikoleta-madanska-aut-ot-btv HotArena.net
След уволнението на Венелин Петков - и Николета Маданска аут от бТВ
Николета Маданска няма да се върне повече в бТВ, поне според настоящите й планове, узна HotArena.


Спортната журналистка смята да напусне телевизията заради позорното уволнение на мъжа й Венелин Петков. Към момента блондинката е в майчинство, по време на което от медията нямат право да я съкратят. Маданска най-вероятно ще остане на щат в бТВ поне година, тъй като според закона през това време получава 90% от заплатата си и може спокойно да си седи вкъщи, без да е притеснена финансово. Впоследствие ще трябва да се насочи към друга медия, тъй като няма да има покровителството на Венелин. В коридорите на бТВ вече вървят залози къде ще се набута напористата журналистка. 


Не е изключено след майчинството тя да се появи в ефира на БНТ, където майка й Свобода Маданска е дългогодишен кадър и едно от емблематичните лица на спортната редакция. Самата Николета, подобно на Венелин, също не се ползва с добро име сред колегите си в бТВ, както и пред новите шефове. Публична тайна е, че издигането й в медията се случи благодарение на интимната й връзка с Петков. Маданска бе превърната в звезда на спортния отдел и бе непрекъснато лансирана. Легенди се носят за отношението й към хората. Заради връзката си с Петков Николета се държала като шефка с колегите си и била нетърпима за работа.  


Именно заради нея през последните години бТВ се раздели с няколко известни спортни журналисти. През 2017 изненадващо бе съкратен Йордан Георгиев, макар да бе сред любимите спортни лица на телевизията. Той бе отстранен, защото не се разбирал с Маданска. И до днес бТВ може да съжалява, че изпусна и един от най-добрите си водещи - Алекси Сокачев. Журналистът работеше в бТВ от самото й създаване, фактът, че е всенароден любимец не се нравел на Маданска. Блондинката искала да бъде най-известното и разпознаваемо лице на спортния отдел и била в непрекъснат конфликт със Сокачев. В крайна сметка обичаният коментатор се раздели с огромно огорчение с бТВ. Така че не е изненадващ фактът, че в телевизията вдигнаха купон по случай уволнението на Венелин, пише Галерия. 

4 Коментара

Оля

преди 3 години

Всеки за всичко си получава заслуженото възмездие. Няма ненаказано зло!!

Коментирай

ами,

преди 3 години

Всичко тече,всичко се променя.

Коментирай

Миа

преди 3 години

Една от малкото водещи в българския ефир с приятна визия и перфектна дикция!

Коментирай

Сиа

преди 3 години

...и с малки злобни очички.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.