Случва ли се на звездите да останат без пари

739
10 Юни 2020, 08:31


Заради кризата, която настъпи в следствие на пандемията от Ковид-19, много хора внезапно започнаха да изпитват парични затруднения. В това няма нищо изненадващо предвид така създалата се ситуация, защото никой не е застрахован от спиране на месечни възнаграждения и хонорари.

В това число спокойно можем да включим и известните личности, които също не успяват да избегнат финансовите проблеми. Макар всекидневието им да включва неща, присъщи на всеки от нас, те имат и други задължения, и работни ангажименти, които поглъщат значителна част от приходите им. Парите, които печелят, трябва да бъдат добре управлявани, за да не се стига до разорение. Грижата за финансите на звездите обикновено остава в ръцете на техните мениджъри, които им уреждат работни ангажименти и участия. Популярните актьори, певци, модели, музиканти и други често поставят в светлините на прожекторите личния си живот. Това означава, че те не могат да си позволят грешки, продиктувани от финансови затруднения.


Те принадлежат към онази звездна прослойка хора, които целят поддържането на определен имидж.


Въпросът, който вълнува милиони хора по света обаче е: Случва ли се на богатите и известните да останат без пари?


Отговорът е: „разбира се“! Поддържането на определен имидж изисква пари, които невинаги се печелят с бързината, с която звездите харчат. Дори и без пандемия финансите на богатите могат да се окажат несигурни.


Неоспорим факт е, че в момента отмяната на всякакви концерти на живо, прослушвания за филми, ревюта и прочие, постави известните пред спешна нужда от пари. Динамичният начин на живот, който повечето от тях са свикнали да водят, е преосмислен заради намалите работни ангажименти. Не само в България, но и в световен мащаб известните трябваше да се лишат от редица хора, които им предоставят услуги ежедневно. Такива са например лични треньори, готвачи, частни учители и детегледачки за децата. При нормални обстоятелства тези скъпоплатени помощници на звездите са неразделна част от живота им. Не е тайна например, че Анджелина Джоли плаща между 50 000 и 150 000 долари на месец за всяка от бавачките на децата си. Това е разход, който малцина холивудски знаменитости могат да си позволят в сегашната ситуация.


Скъпите дрехи, аксесоари и коли са част от звездната въртележка, в която любимите ни звезди живеят. За да продължават да се радват на своите скъпи придобивки обаче, са им необходими парични средства. Техните разходи са много по-големи, а стандартът им на живот – в пъти по-висок.


Това ги поставя пред ситуация, в която бързо трябва да намерят начин да се върнат към печеленето на предишните баснословни суми. В противен случай, ще се наложи да съкратят още повече бюджетът, с който по принцип са свикнали да разполагат.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ina
преди 4 седмици
0
Това звезди ли са бе???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бееее,
преди месец
0
Какви звезди,какви 5 лева,това са щамове на Чалгавируса.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени