СМЯХ! Галка от „Каризма” налази Мадона: Аз съм звезда като теб!

12 Февруари 2020, 14:00


Огромно самочувствие демонстрира Галя от „Каризма”. Дуетната половинка на Миро се има за истинска легенда и се оприличава на същинската Мадона, видя HotArena.

Родната певица изгледа на живо концерта на Мадона в Лондон. Тя вече не се занимава активно с музика, но смята че талантът е вече. По някакъв начин Галя успява да се промъкне зад сцената, където пред очите й се появява иконата на музиката.  Галка веднага тръгва към поп дивата с идеята да я заговори.

"Хей, аз съм като теб, само че у нас в България", избърборва на английски Галя в опит да привлече вниманието на Мадона.  Но уви,  световната звезда изобщо не отразява родната певица. Това не спира устрема на Галя, която всячески се опитва да създаде контакт с Мадона. Бившата половинка на Миро в рамките на минута говори до звездата, но тя изобщо не е забелязва. И не й връща послание.

Наскоро Галя се завърна за кратко в България. Тя е във форма и почти не е мръднала в сравнение с последните години. От години Галя Курдова, както е цялото име на бившата вокалистка на „Каризма” върти собствен бизнес в Англия.  Певицата има фирма за почистване и по думите й е доста успешна, пише "България Днес".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
s
преди 2 години
0
Беше. И все пак няма лошо да иска да се доближи до Мадона, какво от това... Кой не би се опитал......И последно фирма за почистване или фирма за кейтъринг? Досега все е писано за кейтъринг.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 2 години
0
Тя и Мадона не може да пее, но е имала късмет!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени