Снахата на Доган си оперира носа! Памела имала здравословен проблем

21 Декември 2021, 16:00


Снахата на Ахмед Доган – Памела, се подложи на пластична операция в Турция. В началото на декември съпругата на Демир Доган си направи третична ревизионна ринопластика, като се довери на един от най-добрите доктори в областта в Истанбул.

 

В южната ни съседка медицината е на доста високо ниво, а същевременно лечението и интервенциите в много случаи излизат дори по-евтино, отколкото тук. Затова и много жени пътуват до Турция, за да си правят пластични операции и различни разкрасителни процедури. Памела обаче не се е подложила на интервенцията от каприз, а заради здравословен проблем.

 

Снахата на Доган имала затруднения с дишането, причинени от изкривена носна преграда при предишна операция. Дълго време обаче оставяла манипулацията на втори план. Все пак наскоро решила, че вече е време да реши този проблем, като проучила кои са най-добрите специалисти и се спряла на д-р Селим Туран в Истанбул. В крайна сметка изборът й се оказал правилен и тя публично благодари на лекаря.

 

Самата операция се е състояла малко преди рождения ден на големия й син Адмир, който се роди на 13 декември 2018. Памела и Демир Доган, син на Сокола, имат още едно дете - малката Ноел, която проплака за пръв път в началото на март тази година. По всяка вероятност именно двете бременности са причината снахата на Доган да е отлагала ринопластиката във времето.

 

Тя неведнъж е споделяла, че винаги е искала да бъде млада майка, а да има голямо, здраво и стабилно семейство е неин основен приоритет, пише „Галерия“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени