Снимачната площадка на „Откраднат живот” – огнище на Ковид-19

1119
06 Декември 2020, 13:06


Филип Буков и Любомира Башева - с положителни тестове, Марта Вачкова кашля лошо, Моню Монев снима и крие, че приятелката му е болна.

В огнище на Ковид-19 се е превърнала снимачната площадка на сериала „Откраднат живот”, научи „Уикенд” от свои информатори. Актьорите от сагата, които все още не са пипнали коварния коронавирус, са изпаднали в паника, че могат да се заразят от свои болни екранни партньори.

„Някои колеги се държат доста безотговорно. Марта Вачкова се прибра от Дубай и още на другия ден дойде на снимки с болно гърло и кашлица. Започна да чупи ръце, че не знаела дали да си направи PCR тест. Слава Богу, веднага я  изпратиха да се изследва. Моню Монев пък снима цели два дни преди да си признае, че приятелката му е вирусоносител. И него тутакси го накараха да иде в лаборатория и резултатът му се оказа положителен. Отстраниха го от работа и пренаредиха работния график. Най-разумно постъпиха Филип Буков и Любомира Башева. При първите симптоми отидоха за фарингеални натривки и се оказа, че също са покосени от китайския грип”, споделиха източниците ни.  
 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени