Софи Маринова живяла в пансион (Певицата копала градини за 30 ст, за да отиде на кино)

14 Април 2021, 15:20


Софи Маринова е имала изключително бедно детство, узна HotArena.


Ромската перла е най-малкото дете на родителите си и е единствената им дъщеря. Софка има общо четирима братя, а мечтата на татко й е в къщата най-сетне да дойде момиче. Затова с жена му не спират с опитите за щерка, докато на бял свят не се появява певицата. Софи е родена в София и е кръстена на столицата. Многочленното семейство обаче живее в Етрополе. Прехраната на пет деца е трудна за родителите, които едва смогват да ги отгледат. В града разказват, че в началото Маринови обитават бунгало. А когато поотрасва малко, Софи е пратена в пансион в село Брусен.


Там учи до осми клас, като се прибира у дома само за почивните дни. "Всяка сряда ни водеха на кино вечер в пансиона, но трябваше да си платиш 30 стотинки вход", разказва Софка. Само че семейството няма никакви средства и не дава джобни нс момичето. Затова тя започнала да ходи при бабите и дядовците в селото и да им помага в селската работа - да им обръща градините. За отплата й дават или по някоя круша или стотинки. Така от къща на къща Софи събирала достатъчно стотинки за билет. 


Още в пансиона тя проявява гласовите си способности. След като се завръща да живее в Етрополе, из града се разчува, че има невероятен глас. В десети клас е, когато в дома им идва оркестър да я иска за певица. Таткото Марин бурно изригва - единствената му дъщеря трябва да завърши образованието си. Майка й обаче я подкрепя и успява да убеди и мъжа си. 


Родителите й не само я подкрепят в музиката, но и никога не се месят в личния й живот. Като тийнейджърка я харесал ром от заможен род и отипъл да иска ръката й. Таткото Марин обаче заявил, че в неговата къща всеки сам решава за кого да се омъжи, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
////
Преди 1 година
0
Софка ми писна да се прави на ударена с мокър парцал по главата като улава циганка.То бива,бива но за 30 г.не мръдна и сантиметър от този "образ".Уж учила,уж образование...ами вятър работа.Никакво култивиране.Хитра лисичка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени