Софи Маринова се окичи с логото на „Мерцедес”

https://hotarena.net/az-jenata/sofi-marinova-se-okichi-s-logoto-na-mercedes-2 HotArena.net
Софи Маринова се окичи  с логото на „Мерцедес”

Софи Маринова или е вярна фенка на марката „Мерцедес”, или просто харесва логото й, защото държи да го вижда по себе си.

Гласовитата певица си е направила златни пръстен и гривна с логото на „Мерцедес”, видя се и на пищното тържество за годежа на сина й Лоренцо неотдавна. Софи се бе пременила, наблягайки на блясъка в грима, в тоалета, както и в бижутата.

Както е известно, певицата много обича всякакви аксесоари и има разнообразна колекция. Харесва и златните накити, като тези с логото на немския автомобилен концерн вероятно са правени по поръчка. Вижда се, Софи не е пестила средства за изработването им.

2 Коментара

Пхахахаха

преди 10 месеца

Е типична мангасарка… кои носят такива “ бижута” само мангалите… Софи Маринова е надарена с талант, може да пее, има отличаващ се запомнящ се уникален и неповторим глас. И до там. Като човек си е типична проста, тъпа на гъз, женица от дълбоката провинция … нито вкус, нито стил, нито класа , нито поведение, нито изказ, нито правилен говор…. Тотална щета е.

Коментирай

......па

преди 10 месеца

На мен и гласът и не ми харесва изобщо.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.