Sofia Fashion Week отменя есенно-зимното си издание за 2021

238
03 Септември 2021, 10:10


Предвид въведените ограничителни мерки във връзка с увеличените случаи на коронавирус в България, за периода 7.09 – 30.10, организаторите на Sofia Fashion Week прецениха да отменят събитието си

 

През годините Седмицата на модата в София се превърна в едно от най-масовите модни мероприятия. На всяко издание присъстват стотици гости от България и света. Sofia Fashion Week бе договорил партньорства с няколко чужди посолства, както и редица световни фирми подкрепят събитието. Предвид ситуацията с разпространението на COVID-19 и мерките у нас, както и за влизане и излизане от страната, възпрепятстват много от гостите и дизайнерите да присъстват на събитието.

 

Българката модна телевизия Code Fashion TV и хотел Маринела, в лицето на г-жа Маринела Арабаджиева се стремят да запазят живота и здравето, както на своите екипи от страна на организацията, както и на всички гости и партньори. Също така Sofia Fashion Week винаги е било и винаги ще бъде събитие ЗА хората и поради тази причина провеждането му с намален капацитет и неудобството от притеснение от зараза са в разрез с философията на организаторите.

 

За 9 издания SFW се наложи като грандиозно събитие, с невероятна шоу програма, бляскави афтър партита, световни модели, гости и дизайнери, а организаторите от Code Fashion TV и хотел Маринела няма да направят компромис с идеологията си.

 

Надяваме се през пролетта на 2022 година ситуацията в България и по света да се нормализира и с огромно удоволствие и нови сили да се насладим на 10-тото юбилейно издание на Sofia Fashion Week – заедно! Организаторите обещават невиждано грандиозно събитие с огромни мащаби и незабравима модна програма!

А сега ви поздравяваме с най-доброто от Sofia Fashion Week през годините:

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени