Софка грейна на татус (Снимки)

822
08 Юни 2021, 12:10


Фен си татуира лика на Софи Маринова. Запален по музиката на ромската перла си нашари ръката с образа на участничката в "Капките". За това се похвали самата изпълнителка. Софка публикува в социалната мрежа снимка на татуса, който грее на ръката на почитателя й. "Много яко", възкликва ромската перла, след като вижда лицето си, изрисувано по крайника на почитателя.

Картинката, която е на ръката на фена на Софка, е едно към едно с външността на ромската перла. Рисунката е завършена преди няколко дни.
"Същата съм", добавя Софи. Автор на рисунката е един от най-добрите татуисти в страната. Той е изваял куп родни знаменитости.

Из
рисуването на лика на Софка продължава дълго време. Експерти в татусите споделят, че такава рисунка се прави за повече от няколко дни. Оказва се, че мъжът, сложил до гроб лика на Маринова, е много близък неин приятел. Двамата се познават от години. Освен че й е огромен почитател, той помага и с менажирането на участието на ромската перла, издава още Софи.

 

 


Маринова подава ръка на младежа в труден за него момент. И за да не я забравя никога, си татуира лицето й. Маринова разкри и за друг мъж, изрисувал лика на колежката й - Ивана. Пленен от гласовите възможни на изпълнителката на "Шампанско и сълзи", Марио Попов доживот ще вижда на ръката си лицето на хитовата певица. Младежът е запален по фолка. И най-вече по музиката на Ивана. Той почти не пропуска изява на легендата в чалгата. Татусът е направен преди повече от 2 години. А самата Ивана знае, че ликът й краси ръката на младежа, писа България Днес.

Почти всички в чалгата са изрисувани

Почти всички големи звезди в попфолка са изрисувани по телата на свои фенове. С рисунка на лицата по ръцете на почитатели могат могат да се похвалят Преслава, Татяна и още няколко чалга фурии.

 

Преслава изгря на татус преди време

Преслава изгря на татус преди време

"
Когато се събудиш и видиш твой фен на какво е способен...! Думите ми свършват в такъв момент и мога само да кажа - това е истинско призвание, да радваш с музиката си хората и да бъдеш част от техния живот завинаги", споделя Татяна, след като разбира, че тийнейджър си татуира лика й преди няколко години.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени