Софка и Гринго се разведоха 5 месеца след сватбата! Бракът им е прекратен на 26 юни

16 Юли 2019, 11:11


Бракът на Софи Маринова е официално прекратен с решение на съда в Етрополе на 26 юни, научи HotArena.

В решението, с което „България Днес“ разполага, изрично се посочва, че вече бившите съпрузи нямат претенции един към друг. Нито един от тях не дължи издръжка на другия. Софи и Тодор Давидков нямат общо жилище и имоти, придобити по време на брака, така че не делят нищо. Шокиращата новина тръгна в началото като слух преди седмица, тъй като Софка се появи без Гринго на рождения ден на кумата си Преслава. Именно в този ден е излязло решението за развода. Тогава Маринова се весели цяла нощ в отсъствието на Гринго, а по-наблюдателните гости забелязаха, че ръката на Софи е гипсирана.

Певицата запазва  пълно мълчание по въпроса и не отговаря на мобиляни си телеон. Пред „България Днес“ Гринго лаконично заявява:

„Питайте нея. Тя е публичната личност, не аз“. 

Той даде ясно да се разбере, че темата му е неприятна. Синът на Софи – Лоренцо пък заявява, че са се разбрали да не коментират  темата. Адвокат Цветанова, която е била защитник по делото също отказва коментар по темата с мотив, че за това трябва да говорят двете страни. Крахът на брака на Софи и Гринго е абсолютна изненада и мистерия. На 20 юни, точно шест дни преди да излезе решението на съда, двамата бяха гости в „На кафе“, където Софи заяви, че иска през лятото да прекарат повече време заедно и да си „живучкат“. На 26 юни съдът уважава и молбата на Маринова да си върне фамилното име Каменова.

Непотвърдена засега остава версията, че Маринова е изритала мъжа си, защото и посягал. Че Гринго я бие, тя призна още в началото на връзката им. През 2016-а, тя сподели, че ръката й е счупена, но малко след това се сдобряват, а според Софи Гринго си е взел поука и двамата са влюбени и щастливи.





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ha
преди 3 години
0
мобиляни си телеон biva....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Dressy
преди 3 години
0
Този Гринго и Павел на Преслава май са рода. Еднакво тъпи муцуни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
007
преди 3 години
0
В края ма юни двамата бяха в Бургас.Той караше джипа.Това означава, че докато са били в развод все още са били заедно.Тяхна си работа, но Софчего е много по- успяла и едва ли Гринго би я опутомил по негов вкус.Няма как да стане това.Имам чувството, че цирковр правят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жорш
преди 3 години
0
ВАРИ ГО ПЕЧИ ГО ПЪРЖИ ГО ОТ МАНГАЛА НИЩО НЕ СТАВА!!!!АМА КАТО ИМА БУДАЛИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ТЯХ ИЛИ ПО ТОЧНО НАС ДА НИ ЗАНИМАВАТ?????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
моли
преди 3 години
0
хубаво е направила софка, че му е била шута. от регистъра се вижда, че Гринго мюзик дължи сума в Размер: 342602.88 лева. всички сметки на софка са запорирани. ама - циганска им работа. в решението на съдията пише, че " Съпрузите се споразумяват, че ако някой от двамата по време на брака е сключил договор за кредит или е поел някакво парично задължение към финансова институция или трето лице, без знанието на другия съпруг, след прекратяване на брака сам ще погасява същото, като няма да има претенции за това към другия съпруг. Съпрузите заявяват, че няма да си дължат издръжка, нито за минало, нито за в бъдеще, тъй като са трудоспособни и нямат претенции един спрямо друг за издръжка. Страните заявяват, че нямат регистрирани фирми като еднолични търговци и общи дялове в търговски дружества..." лъжат и двамата, но съдия-изпълнител не прощава. софка ще си плаща като поп, затова че му поднесе на тепсия луксове, които селтака не е и сънувал...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени