Софка налапа перлите на Преслава

https://hotarena.net/lubopitno/sofka-nalapa-perlite-na-preslava HotArena.net
Софка налапа перлите на Преслава

Опит за сладко удушване на Софи Маринова, спретна на шега дъщерята на Преслава–Паола. Певицата отбеляза с грандиозен купон 36-я си рожден ден, като събра най-близките приятели и колеги от фолка, научи HotArena.


Партито бе в заведение в Слънчев бряг, а Преслава избра купона да е през деня, за да може и дъщеря й да участва. Именно тя се превърна и в звезда на празника, но изпрати косата на майка си, когато се опита да загаси с ръце свещите на тортата.

Опитите на Преслава да я научи как да гаси свещи удариха на камък, а малко след това трябваше да спасява и Софи Маринова.Малката отмъкна перлената украса от тортата и се опита да я нахлузи на врата на Софи Маринова.


Певицата пък се опита да я лапне и публикува цялата случка в социалните мрежи след това, пише „България днес”.

Софи блесна с екстравагантна визия, след като пристигна облечена в черна прозрачна туника и леопардови ленти на главата. Азис и Бони също не пропуснаха да поздравят рожденичката, а дори враждуващия жанр–поп музиката се отчете с поздрав. Мария Илиева също уважи купона и поздрави колежката си в социалните мрежи.


Самата Преслава грейна на празника с червена рокля, а сестра й Ивелина блестеше в нежнорозов тоалет.

Преси обаче не се спря до тук, а отбеляза рождения си ден и на участие по-късно вечерта. Тя взриви известен нощен клуб с песните си, като дори не смени роклята от партито, отбелязаха бдителни фенове. Но пък шашна всички с новия си хит и пя на феновете до зори.
 

4 Коментара

1

преди 3 години

Горкото дете как гледа изплашено, дели си вика каква е тая лудата хаха

Коментирай

Ева

преди 3 години

Детето е сладко и с чипо носле

Коментирай

.....

преди 3 години

Цигания до шия.Софка направо като излязла от песента...Циганка стара пуши с лула и си спомня за младостта....

Коментирай

ми,

преди 3 години

Горкото дете защото ще стане чалгарче.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.