Соня Васи на война с братя Аргирови: Лъжат, че съм им била слугиня и съм спала с куп мъже! Близнаците: Не й се сърдим, ние я отгледахме!

https://hotarena.net/laifstail/sonia-vasi-na-voina-s-bratia-argirovi-lajat-che-sam-im-bila-sluginia-i-sam-spala-s-kup-maje-bliznacite-ne-i-se-sardim-nie-ia-otgledahme HotArena.net
Соня Васи на война с братя Аргирови: Лъжат, че съм им била слугиня и съм спала с куп мъже! Близнаците: Не й се сърдим, ние я отгледахме!

\"Написаха сума ти лъжи за мен в книгата си\", гневи се плейбойката, \"Някой я настройва срещу нас\", казва Благовест

На война с братя Аргирови тръгна доскорошната им първа дружка Соня Васи. Причината е книгата на братята \"Гот е да сме двама\", в която според Васи има изписани куп лъжи по неин адрес. Не така възприемат ситуацията Аргирови.

\"Не се сърдим на Соня Васи! Убедени сме, че тя ще ни се извини!\", каза за \"България Днес\" поп звездата Благовест Аргиров. Близнакът на Светослав Аргиров изрази тази надежда след интервюто на Соня Васи, в която тя ги нарече \"лицемери\" и се зарече да няма повече \"нищо общо\" с тях.

\"Изпратиха ми снимки на страниците от книгата им и честно ви признавам - стана ми много мъчно. Чувствах се гадно. Братя Аргирови се оказаха големи лицемери! Истината е, че когато разбрах, че ще пишат книга, звъннах на Благовест Аргиров и го помолих моето име да не се намесва\", роптае неостаряващата старлетка.

Бившата вокалистка на известния дует разкри, че Благовест Аргиров й обещал да пишат в книгата си \"само за музика\". \"Но там 8 страници са отделени на мен. Първите им думи са, че съм им била домашна прислужница\", гневи се настоящата плетачка на шалове в Холивуд.

В книгата \"Гот е да сме двама\" най-известните БГ близнаци не твърдят, че са използвали Васи за домашна прислужничка. Те само цитират обещанието й, че е готова на всичко, за да е в най-близкото обкръжение на своите кумири.

\"Ще ви готвя, ще ви чистя, ще ви пера, само и само да съм около вас!\", предават думите на Васи братята.

\"Близнаците
Близнаците създадоха от красивата варненка звезда

\"Нищо от това, което разказват за моя живот, не е вярно. Използвали са дори името на баща ми, който е покойник, с измислени истории. Пишат за мъже, с които уж съм била спала, а те нито са ми били в леглото, нито знаят дали това е вярно\", изригна в интервюто първата българка, снимала се за \"Плейбой\".

В \"Гот е да сме двама\" Аргирови наистина описват случки с известни и не толкова български и световни музиканти и диджеи, в чиято компания е била Соня Васи. Близнаците разказват случка във Варна от пристигането на своята обща приятелка с новия й \"ментор\" - \"много влиятелния\" в Норвегия мениджър и рок импресарио Матиас. Благовест, норвежецът и Васи си спретнали купон до зори в най-популярната тогава в морската столица дискотека.

\"Соня ме постави в неудобна ситуация, опитвайки се тайно под масата да ме хване за ръката. Това не остана незабелязано от нейния баща Живко, който с умолителен поглед ми прошепна: \"Благовестчо, моля те, не започвайте старите истории на нов глас, защото всичко ще развалиш!\". Разбрах, че родителите й се надяваха най-после на нейна сериозна връзка с Матиас\", спомня си Благовест Аргиров.

\"Приключвам с тези хора! Никога повече няма да спомена техните имена!\", закле се публично най-запалената БГ фенка на дуета.

\"Не се сърдим на Соня. Ние я отгледахме. Винаги ще имаме добро отношение към нея\", категоричен е пред вестника Благовест Аргиров.

Той добави, че не са се виждали със Соня от много време, нито са си писали в социалните мрежи. Уточни обаче, че не те са й изпратили страниците със снимки от книгата си, за които говори самата ексмоделка. \"Други хора са й изпратили\", разкри певецът.

\"Соня е мъжко момиче! А такива момичета умеят да признават грешките си\", убеден е близнакът на Светослав Аргиров. За \"България Днес\" той каза още, че едва ли Соня Васи е забъркала по свое желание скандала между тях.

\"Тя е подстрекавана от други хора. Не мога да назовавам имена, но тук са намесени и инсинуации и клюки от жълтата преса\", смята известният изпълнител. Дали скоро широката публика ще узнае кой точно е човекът или хората, опитали се да забият клин между дуета и неговата най-предана доскоро подгласничка, остава загадка.

\"Много пъти интриганти са се опитвали да ни скарат и не са успявали. Няма да успеят и сега. А ние никога няма да кажем лоша дума за Соня\", обеща Благовест Аргиров.

2 Коментара

Мария

преди 1 година

Никой не се интересува от нея.Явно менопаузата и е тежка.

Коментирай

Петя

преди 1 година

То пък от тия лудите баби много се интересува някой. Тънкогласи боклуци

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.