Спанак „Григор Димитров“ и домати „Никол Ш.“ чакат звездната двойка в Хасково! (Вижте какво посрещане са им приготвили)

06 Февруари 2017, 17:06


Гришо и Никол ще се видят в приключение, ако отскочат до родно Хасково, узна HotArena.


Най-добрият ни тенисист доведе за първи път в България поп звездата Никол Шерцингер, и то в ролята на негово гадже. Певицата вече се срещна с майка му и не може да се отърве от вниманието на феновете. Тя със сигурност е свикнала да я дебнат от всякъде, да се движи инкогнито и да я молят непрестанно за снимки. Но надали е виждала такова чудо, какво й готвят съгражданите на гаджето й.


Григор Димитров не си е идвал в Хасково от около година. Но сякаш сега всички са по-нетърпеливи да зърнат не него, а хавайската му приятелка. Пред дома му в града има денонощно строена армия от фенове, които се надяват тенисистът да загърби тренировките за малко и да покаже на Никол бащиния дом.


А ако това се случи, двойката задължително трябва да мине и през пазара в града. Там ги очаква най-голямата изненада. Находчиви земеделци от района са култивирали нов сорт спанак, кръстен "Григор Димитров". Очаква се скоро в продажба и домати сорт "Никол Ш.". Любопитно е как ще реагират тенисистът и певицата, когато видят имената си на табелки върху зарзават, но всички се надяват скоро да разберат.


Освен да похапнат реколта, носеща тяхното име, Гришо и Никол ще си тръгнат от пазара със щедри дарове. Продавачите обещават да подарят на всеки от двамата по една връзка лук и по една салата. А в замяна искат само обща снимка. Повече аванта обаче не пускат, защото звездите са си звезди, ама сиренето си е с пари, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени