Sportingbet с предизвикателство за 100 000 лева към играчите

02 Февруари 2016, 17:00


Уважаваният букмейкър Спортингбет предлага изключително апетитна възможност за най-верните си играчи.

Компанията е заделила цели 100 000 лева за новата си промоция. Тя се казва „Предизвикателството” и за да се класирате за нея, трябва да правите поне по 4 евро или 8 лева залози на ден в игрите на Спортингбет, без ограничения за минимален коефициент. Това трябва да се случва всеки ден от днес до 31 март, като промоцията вече започна и целта Ви трябва да бъде да я хванете в най-ранна фаза. Колкото по-скоро се включите в Предизвикателството – за толкова по-голям дял от наградния фонд ще играете. Наградният фонд намалява с 1 000 лв. всеки ден, докато се присъедините към Предизвикателството. 

Можете да се включите в Предизвикателството до 29 февруари 2016г. Например, ако сте изпуснал 1 седмица от началото на промоцията, ще играете за 93 000 лева. Бонус е наличието на два жокера за участието Ви. Имате право да изпуснете два дни, в които не сте успял да изпълните условието от залог за 4 евро или 8 лева. При третия случай обаче сте автоматично дисквалифициран от играта. Промоцията определено събира сериозен интерес след най-запалените фенове на залаганията и дори може да провокира доста нови регистрации в Спортингбет. Тук трябва да споменем, че за да се регистрирате в ще Ви трябва работещ линк за Спортингбет . Да се върнем на темата! Все пак, доста от играчите, дори без мотивацията от участие в тази игра, залагат такива суми всеки ден. Побързайте, губите пари с всеки ден, в който не играете.

Друга изключително играна промоция е безплатната игра с промоции на Спортингбет, в която дори само 2/3 от прогнозата Ви да е вярна, печелите награда. Става дума за 12 срещи, избрани от букмейкъра, на които Вие можете да залагате безплатно, стига да сте направили днес спортен залог, на каквато и да е стойност. Това е доста лесно за изпълнение условие и Ви дава шанс при познати 8 от 12 мача да играете 10 безплатни врътки в казиното на сайта на една от слот игрите. Забележете, 11 от 12 познати двубоя обаче ще Ви донесат крупната сума от 4 000 лева. Да не говорим за пълното чудо – 12 от 12, което ще Ви направи по-богат с 20 000 лева, нещо, трудно постижимо дори с нормален залог в спортната секция на Спортингбет.

Като цяло, формулата наистина е една, колкото по-често играете, толкова повече сте оценяван от Спортингбет, който предлага изключително щедри предложения. Друго подобно, от което се възползват повечето от най-запалените играчи, е VIP клубът, за чийто вход, трябва да съберете 20 000 точки. Тези точки се събират от спортни и всякакви други залози и ако наистина достигнете до VIP клиентската програма, спестявате цели 15 процента от залозите си и то до крупната сума от 500 евро.
Така че, играйте смело и търсете късмета си. Както виждате, той може да дойде от няколко места.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени