Срам! Васил Драганов черпи с 6 лв за РД (Актьорът преля евтино вино в маркови бутилки)

25 Ноември 2019, 15:00


Васил Драганов не се охарчи много покрай тазгодишния си рожден ден, видя HotArena.


На личния си празник - 6 ноември, звездата от „Комиците” и „Столичани в повече” почерпи приятелите и колегите си с най-евтиното бяло вино. Сутринта на същия ден актьорът купи алкохола от супермаркет в центъра на София, видяха папараците на „Уикенд”.


3-литровата туба с „напитката на боговете” излезе на Васко само скромните 6 лева. Пластмасовата дамаджана се продаваше на промоция в магазина ул. „Раковски”, иначе обикновено струва малко повече, установи репортерската ни проверка.


Екранният Радко Чеканов от „Столичаните” мушна виното в пластмасова торба и се запъти към колата си. А когато стигна до возилото си и отвори вратите му, клекна до задната седалка и се зае с нещо потресаващо – да прелива евтиния алкохол в маркови бутилки. Целта на шашмата бе да представи пред приятелите си като човек, който не жали средства за почерпки. Той сигурно вярва, че познатите му не разбират от пиене.


Наточил виното в луксозните стъклени шишета на винпром, Васил грабна две от бутилките и ги помъкна към Народния театър. Други две остави в автомобила си, за ги занесе в офиса на „Дрийм тийм” – фирмата, която продуцира „Столичани в повече”.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 3 години
0
Черпенето е за здраве. Няма значение колко се е изхарчил рожденика.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени