Станислав се жени след победата в „Хелс Китчън”

https://hotarena.net/laifstail/stanislav-se-jeni-sled-pobedata-v-hels-kitchan-2 HotArena.net
Станислав се жени  след победата в  „Хелс Китчън”

Най-сексапилният готвач в родния ефир – Станислав Иванов, който грабна победата в шоуто на Нова телевизия „Хелс Китчън”, вдига сватба в края на лятото. С годеницата му Божидара вече са запазили заведение край морето за партито, но още не били уточнили датата, в която ще си кажат „Да!”. Във вторник бе излъчен епизодът на риалитито, в който шеф Виктор Ангелов връчва на сладкаря от Перник голямата награда в шоуто – чек за 100 хиляди лева. Кулинарният гуру предпочете него пред конкурентката му на финала – Виолета, която преди години е работила с помощничката му в Кухнята на Ада – Светла.

 

„Баща ти се гордее с теб!” С тези думи шеф Виктор Ангелов поздрави 29-годишния Станислав, след като съобщи, че именно той е големият победител в кулинарното риалити на Нова телевизия този сезон. Младият мъж не скри щастливите си сълзи, а вълнението му беше толкова силно, че накара гласа на наставника му в Кухнята на ада също да затрепери. Финалът беше инфарктен за младия готвач, който е родом от Ямбол, но живее в Перник и развива там бизнес с бутикови торти. Той сподели, че последното си готвене в Кухнята на ада ще посвети на починалия си баща, който приживе го съветвал да участва в шоуто, но синът нямал смелост да го направи. Решил да опита силите си чак след смъртта му.


Много зрители коментират в социалните мрежи, че двамата финалисти тази година са били техни фаворити още от самото начало на сезона. За първи път около името на победителя няма почти никакви спорове. Хората масово се радват за първото място на Иванов, като поздравяват и неговата конкурентка Виолета за достойното представяне.


На финала обаче Станислав трябваше да прескача непредвидени препятствия пред успеха си – наложи се да работи с човек по-малко от Вили. Причината – неговият най-голям противник във формата му върза тенекия и не влезе в кухнята, за да помага, както беше обещал. Това е Кристиан, който беше последният отпаднал преди финалите. Сладкарят от Перник го покани в отбора си за финалното готвене заедно с още четирима от бившите участници – Васил, Виктор, Мацоев е Мартин. Вили пък реши да свика „амазонките” – Цветомира, Наталия и Клавдия, като допълни отбора си със сина на Клавдия – Асен, и Цанко. В решаващия момент нейният отбор беше на линия, но хората на Станислав се оказаха по-малко. Кристиан обяви, че не се чувства добре, и си тръгна. Това не обезсърчи Станислав. Той се раздаде изцяло, хората му, макар и по-малко на брой, дадоха всичко от себе си в работата и това доведе до победата на сладкаря.


Още преди повече от месец, когато приключиха снимките на риалитито, „Уикенд” писа, че именно Станислав е големият победител в „Хелс Китчън” тази година. Както обикновено, информацията на вестника ни се потвърди. Ден след триумфа си в Кухнята на ада, сладкарят потвърди и друга информация, разпространена от „Уикенд” – че стяга сватба след своята победата. С годеницата му Божидара смятали да се оженят в края на лятото. В интервю за Нова тв влюбените разказаха, че вече са запазили ресторанта, в който ще бъде сватбеното им тържество. То нямало да е в разгара на сезона, за да не е прекалено горещо. Бъдещите младоженци предпочитали да се врекат във вечна вярност, когато туристите на морето са по-малко. На дневен ред в момента била роклята на булката. Тя си била харесала няколко модела, но не била направила окончателния си избор.


Предложението за брак било направено в италианския град Позитано. Двойката, която иначе била зарината с работа, успяла да намери 10 свободни дни, а Божидара предложила да ги прекарат в Позитано. Малко преди отпътуването Станислав купил годежен пръстен, смятайки да падне на колене по време на ваканцията. Три дни носил бижуто в раницата си в търсене на подходящ момент за романтичното предложение. Накрая го направил, докато с избраницата му се катерели по стръмните улички на града и си правели снимки. След няколко селфита помолили случайно момиче да ги щракне един до друг. Божидара точно се приготвила за снимката и влюбеният сладкар паднал на колене пред нея с пръстена в ръка. В продължение на няколко секунди тя стояла като вкаменена, без да знае какво да каже. Накрая, разбира се, казала „Да!”, а находчивият готвач се сдобил хем с годеница, хем със снимка от предложението.

Така започва историята на бъдещото семейство Иванови. Как започва историята на Станислав в кулинарията? Не е било любов от пръв по-поглед, а по-скоро „брак по принуда”. Като бил момче, родителите му държали ресторант на морето и, понеже им трябвал персонал, вкарали сина си в кухнята почти насила. Той по цял ден мислел само за плаж и купони, те обаче го карали да работи. Сложили го на студената кухня – да прави салати и да реже заготовки за ястията в менюто.


Майка му разказва как в първите дни й направило впечатление, че по масите няма никакви салати. Отишла да види както става – синът й бил „припаднал” на работното място. Не му се работело, бил изморен – вероятно от купон предишната вечер, и не правел нищо. „Наритах го и нещата си дойдоха на мястото”, смее се днес строгата родителка.


Дълго време момчето работело с огромно нежелание и липса на всякакъв трудов ентусиазъм. Накрая майката го попитала как вижда пътя си от тук нататък. Станислав се замислил и в онзи момент му просветнало, че пътят му е именно в кухнята. Тогава той заобичал работата си.


След смъртта на баща си момчето много бързо се превърнало в мъж. Наложило му се да се грижи за майка си, която трябвало да извади от отчаянието, както и за брат си и сестра си. Помогнала му дисциплината, изградена още преди години, когато учел в спортното училище в Сливен. Занимавал се с джудо и самбо. Тренирал всеки ден, защото искал да е най-добрият – точно както в Кухнята на ада. Когато пък станал сладкар, започнал да развива свой готварски канал в социалната мрежа „Тик-ток”. Показвал различни рецепти, държейки в близък план ръцете си, за да се вижда точно как готви. Нямал никакъв успех. Веднъж решил да се снима в цял ръст, гол до кръста, за да се виждат неговите мускули. Успехът бил толкова голям, че решил да работи така и занапред. „Трудно ми беше да осмисля, че ще готвя гол, но така се случи и не съжалявам”, смее се Станислав. Следвайки новата концепция, за кратко натрупал над 150 000 последователи в социалните мрежи. Сега вече е звезда и в телевизията.


Младият мъж споделя, че е влязъл в „Хелс Китчън” без особена вяра в способностите си да победи. В един момент обаче амбицията му се отключила. От този момент нататък всеки следващ ден той се събуждал с мисълта за победата. Двама от участниците за него били пример за подражание – конкурентката му на финала Виолета заради безупречните чинии, които създава, и класираният трети Кристиан заради спортната му злоба.

3 Коментара

Буби

преди 11 месеца

Приятелката му има много състарено и възрастно лизе за млада жена. Рано ще се развали визуално.

Коментирай

Гуца от Сунгурларе

преди 11 месеца

Може и да е състарена, ама има кеш, а тоя крадец е толкова меркантилен,че не би я изпуснал. "Мъжка" златотърсачка.

Коментирай

hhhhhhh

преди 11 месеца

Кой е тоя и защо ще се жени, като мяза на педерас, господин Полицай?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.