Старост-нерадост: Лили губи паметта си

18 Август 2022, 13:08


Поредното национално турне на естрадната прима Лили Иванова е в разгара си и пали страстите в интернет пространството. Въпреки че концертите на звездата за пореден път се радват на огромен интерес от страна на публиката, феновете й са категорични, че Вечната Амбър е загубила формата, в която са свикнали да я виждат. Сред мунозина от тях дори се прокрадват съмнения, че Лили е започнала да губи необратимо паметта си.

Повод да се появят подобни коментари в социалните мрежи е фактът, че по време на концертите от националната й обиколка неведнъж се случвало примата да забрави имената на музикантите от бенда си. Това довеждало до конфузни ситуации, сценични паузи и гафове, които музикалната звезда не можела да замаскира и отиграе, колкото и да се опитвала. Понякога дори се налагало да пита от микрофона музикантите от бенда „Ти как се казваше?“, за да ги представи на събралите се в залата почитатели.

Лили обаче и трудно чувала заради слушалките, които носи по време на концертите си. Стигало се  дотам асистентът й да излиза на сцената и да прошушне имената в ухото й.

Върлите й почитатели се съмняват, че певицата крие в тайна заболяване, което трие спомените, пише „Ретро“. Такива спекулации се появиха още преди пет години когато за първи път Лили си позволи да излезе на голямата сцена със статив с текстовете на песните си пред себе си. Думичките на вечните й шлагери се изписани на  листове с огромен шрифт и докато пее Иванова гледат все към тях защото не ги помни дословно. Но дори и с тяхна помощ напоследък тя пропуска цели строфи от песните си.

Мнозина от критиците на Лили са на мнение, че е време за бенефис, но примата в никакъв случай  нямала подобни намерения. От време оно се знае, че при едно от посещенията й при Ванга пророчицата е казала на естрадната легенда, че ще пее, докато е жива.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени