Става напечено! След разстрела на Джордже Михалевич, валят заплахи и за Наталия Гуркова

8296
02 Октомври 2018, 12:31


След новината за инцидента с мъжа й Наталия Гуркова се покри, а хора от обкръжението й издадоха, че се страхува за живота си, узна HotArena.

 

През годините е получавала множество заплахи. Това довело до изселването й от ЮАР, където е бизнесът на мъжа й. Заради непрекъснатите заплахи за смърт, се стигнало до пускането на слуха, че двамата са разделени. По този начин искал да заблуди враговете си и да предпази съпругата си, писа „Шоу“.

 

В медийното пространство битуват няколко версии за разстрела. Една от теориите е, че престъплението е свързано със случващото се около сръбската мафия в Южна Африка. През последните години се наблюдава масово изтребване на видни сърби, които са свързани с Джордже. Те са убити в Йоханесбург при сходни обстоятелства.

 

Говори се още, че убийството на мъжа на Гуркова е заради отмъщение. Южноафрикански шпионин бил убит в Нови Белград и подозират Михалевич, че е замесен. Има вариант, макар и минимален, че е убит по погрешка.

 

От близки до Наталия се научи, че тя разбрала за смъртта на съпруга си от медиите. Изпаднала в истински шок и побързала да намери убежище, страхувайки се, че убийците на мъжа й ще дойдат за нея и децата им.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 7 месеца
0
Хич не вярвам да са го убили "по погрешка". Нито ако някой иска да направи нещо, ще тръгне да те предупреждава, та да се пазиш и само да му затрудниш работата. Ако някой иска да ти навреди, никога няма да те предупреждава. Няма логика.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хотлайнари
преди 7 месеца
-2
Ей, тъпаци.. Спрете да пишете без да знаете и да си съчинявате истории!!! Оставете жената да си скърби, имайте малко уважение, селяни прости! Вие сте последния сайт на земята от който може да се получи достоверна информация, всичките ви идиотщини миришат на съчинено от километри! Никой няма да се обърне към малоумния ви сайт!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени