Стефан Диомов пребори дискова херния (Маестрото се престраши да се оперира)

08 Януари 2020, 14:00


Стефан Диомов най-накрая реши проблема с дисковата херния, узна HotArena.


Маестрото се оперира и сега е много доволен, че предприе тази стъпка. "В болница "Свети Иван Рилски" бе извършена хирургичната интервенция. Направиха ми там и ядрено-магнитен резонанс и няколко скенера. След операцията трябваше много бързо да се възстановя, тъй като имах поети ангажименти.", сподели хитмейкърът и основател на Тоника. 


И допълни, че се чувства отлично, не изпитва никакви болки в тялото си и се движи без бастун. "Хвърлих го! Надявам се да не ми трябва повече", категоричен е той. 


Диомов гласи и нова изложба. Миналата година той подреди пета самостоятелна изложба от преживяванията си в Кения. Експозицията събра 40 фотопана. За Нова година Диомов си пожела да работи с най-голямата певица - Лили Иванова.


"Харесвам стила й, дано се случи да излезе на сцена с моя песен", сподели той. Другата му мечта е да се възроди "Златният Орфей". "Веднага бих участвал и ще заложа и на новата си формация "Петте сезона". Много стойностни и талантливи са", хвали ги той, пише България днесКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени