Стефан Илчев продава колата от „Капките” заради дългове

2737
02 Юни 2019, 17:00


Големият победител на седмия сезон на „Като две капки вода” Стефан Илчев, който спечели на финала с брилянтната си имитация на Лили Иванова, ще продаде наградата си от шоуто – лек автомобил „Форд”, научи HotArena. Музикантът потвърди, че не възнамерява да ползва колата.

Талантливият изпълнител затънал в дългове, затова се налагало да се раздели с лъскавото возило. Макар че не може да се оплаче от липса на ангажименти, през последните месеци Стефан заборчлял покрай боледуването и смъртта на татко си. Бившият моряк от Бургас дълго се лекувал, а младият певец дал на практика всичките си спестявания, за да го спаси. Лекарите обаче не само, че не успели да го стабилизират, но и му лепнали грешна диагноза. В смъртния акт на таткото на Илчев пишело, че е починал от алкохолна цироза, при положение, че той изобщо не пиел. Истината била, че черният му дроб заболял заради отровите, на които работел.

Стефан отделил прилична сума, с която да финансира първия си албум. Наложило се обаче да ги пръсне по доктори. След като спестяванията свършили, талантливият имитатор се принудил да иска заеми от приятели. „Никога не съм се колебал. Предпочетох да нямам свои песни, но да задържа татко още няколко месеца на тази земя”, призна безспорният любимец на зрителите на забавното предаване за имитации.

Сега, след като стана шампион в „Капките”, интереса към Стефан Илчев е осезаемо повишен. Талантливият певец има куп покани за участия, а хонорара му се покачи от 1000 на 2500 лева. Важно е да се добави, че цялата сума остава за него, тъй като няма продуцентска къща зад гърба си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
златена
преди 2 години
0
Стефан Илчев през целия сезон на капките се справяше перфектно с всяка една задача и заслужено стана победител в 7 сезон на Като две капки вода.Пожелавам на Стефан още много успехи от тук нататък винаги да помни ще ние неговиге фенове го обичаме и искрено му се възхищаваме.Ех тези кафяви очи на Стефан може да потънеш в тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kapa
преди 2 години
0
Mnogo uspehi,Stefan !!!
златена
преди 2 години
0
Стефан Илчев през целия сезон на капките се справяше перфектно с всяка една задача и заслужено стана победител в 77 сезон на Като две капки вода.Пожелавам на Стефан още много успехи от тук нататък винаги да помни ще ние неговиге фенове го обичаме и искрено му се възхищаваме.Ех тези кафяви очи на Стефан може да потънеш в тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
златена
преди 2 години
0
Стефан Илчев през целия сезон на капките се справяше перфектно с всяка една задача и заслужено стана победител в 77 сезон на Като две капки вода.Пожелавам на Стефан още много успехи от тук нататък винаги да помни ще ние неговиге фенове го обичаме и искрено му се възхищаваме.Ех ттези кафяви очи на Стефан може да потънеш в тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hmmmm
преди 2 години
-7
zavar6en geitak
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kapa
преди 2 години
-1
Zavarsen zloben glupak...


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени