Стефан Мавродиев пребори пневмонията! (Коронавирус ли покоси актьора?)

428
09 Септември 2020, 13:00


Болест покоси Стефан Мавродиев в разгара на лятото. Доайенът на Младежкия театър се озова във варненската болница със съмнения за коронавирус. Симптомите, които Мавродиев има, досущ приличат на тези, които съпътстват и COV1D-19.

 

76-годишната театрална легенда е приет в болницата, за да му бъдат направени изследвания. Пред „България Днес“ Стефан Мавродиев разкрива, че е имал пневмония, а не коронавирус.

 

„Имах висока температура и затова реших да отида до болницата. Прегледаха ме и ми направиха всевъзможни изследвания. Имаха съмнения за коронавирус, но впоследствие се оказа, че е пневмония. Назначиха ми антибиотици, лекувах се. Вече съм добре!“, разказва за премеждията си звездата на Младежкия театър.

 

Мавродиев споделя, че за актьорите е най-опасно. „Проблемът е, че ние с нашите колеги играем на сцената и си плюем в устите непрекъснато. Един като се разболее, и всички ще спрем да играем задълго. Така че за нас е доста опасно. Публиката е предпазена, играем пред половин салон“, допълва Мавродиев, като споделя, че първото му представление за този сезон ще бъде на 2 октомври.

 

Актьорът е учуден защо медицината се бави толкова с разрешаването на проблема с коронавируса. По думите му отдавна вече е трябвало да има решение и ваксина, пише "България Днес". „Страхът от неизвестното е най-голям. Не съм сигурен обаче дали бих се ваксинирал. Не съм го обмислял."

 

Носителят на „Аскеер" разкрива, че след б5-ата му годишнина започнали да го налягат различни болести. За да се предпази, актьорът тренира. Мавродиев разказва, че вдига гири, старае се да ходи много и най-вече плува.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени