Стефан Шарлопов изригна срещу Вулева: Ще те съдя до дупка! (С какво устатницата си навлече гнева му)

20208
05 Юни 2016, 10:20


Албена Вулева успя да си навлече гнева на още една популярна личност, доскоро и неин работодател в ефир – милионерът Стефан Шарлопов. В просторно интервю за ежедневника „Всеки ден” устата блондинка насоли босът в „Звездни стажанти”, като черешката на думите й по негов адрес бе „глупак”, което вбесило гологлавият хотелиер, видя HotArena.

Заради публичното му уронване на престиж той смятал да даде Вулева под съд, ако не му се извини публично, научи пише „Уикенд”.

Поводът за пламналата вражда между бос и стажантка е изненадващото уволнение на Албена от риалити предаването на крачка от финала му. Пред камерите на „Звездни стажанти” Шарлопов не скри симпатиите си към 100 кила и явното му желание да е един сред финалистите, заявявайки категорични, че той няма да бъде уволнен. Албена опра пешкира на провалената мисия и именно тя трябваше да си тръгне от играта.

„100 кила е безобразно бутан към финала! Очевидно Шарлопов се е съгласил да играе по сценарий на продуцентите, това е глупаво, значи той е просто глупав! Тотално съсипан авторитет! За няколко мисии Шарлопов така и не разбра че да просиш е едно, а да правиш стратегия и маркетинг, е друго”, изригна по адрес на продукцията Вулева, събирайки мнозина привърженици на думите й.

50 и кусур годишния милионер погледнал с половин око думите на Албена, но въпреки всичко й дал да се разбере, че няма да остави нещата така. Свързал се с нея и й обяснил, че не това е начинът да си разчистват сметките и ако не се извини за обидните квалификации по негов адрес подходящо, ще се видят двамата в съда. Бившата водеща на „Сигнално жълто” обаче не се стреснала от заплахата Шарлопов и в никакъв случай не смятала да се извинява за казаното от нея. „Все едно да се извиня на Марта Вачкова, че е дебела като свиня – няма как да стане”, категорична е блондинката, която неотдавна се дипломира като юрист и е готова за съдебни битки.

След края на „Звездни стажанти” телевизията няма да липсва дълго време на Албена, тъй като до броени седмици журналистката отново ще е на екран със собствено коментарно предава ала „Сигнално жълто”. Рубриката ще тече всяка събота голяма телевизия, като пирона на продукцията ще са минутите, водени от майката на Вулева –пенкилера Людмила Захажаева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
svedust
преди 2 години
0
Този дядо Шарлопов да не се отваря много много. Знаем добре как е тръгнал с откраднатите пари от пенсиите на нашите бащи, майки, дядовци и баби, за да е пъчи на бизнесмен. Поредният гнусен мошеник назначен от такива като другаря Андрей Луканов за бизнесмен. Видяхме го и в предаването “Звездни стажанти“. Звучеше като номенклатурчик, с поразително приличащ глас на другаря Тодор Живков. Аман от реваншизъм в България през последните 10 години! Писна ни от тъпия ви нов социализъм които и десни и леви и наркоманчета продуцентчета, дечица на агенти от ДС искате да ни го пробутвате от телевизонния екран. Както се казва стига толкова!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени