Стефан Щерев сам си изпраща пратки

09 Септември 2019, 13:00


Популярният водещ Стефан Щерев се оказа доста прагматичен човек, разбра HotArena.

 

В момента актьорът, нашумял като водещ в БНТ, отмаря на родното Черноморие. Преди няколко дни Щерев бе забелязан от папараците на „Уикенд” да влиза с голям кашон в офис на куриерската фирма „Еконт” в Царево. 46-годишният артист бе издокаран в маскировъчни бермуди и бяла тениска. Той едва домъкна тежката си пратка и я постави на масичка до пробната за дрехи. Стефан нетърпеливо зачака реда си и нервно пристъпваше от крак на крак.

 


Когато дойде реда му, Щерев с пъшкане премести 10-килограмовия кашон с пречиствател за въздуха върху кантара, за да премерят теглото му. След като уредът отчете тежестта му, бившият водещ го премести на бюрото на служителите, за да го опаковат. „И подател, и получател – все съм си аз!”, шашна служителите на „Еконт” Щерев.

 

После актьорът обясни, че е пристигнал с автобус, но получил като подарък въздухопречиствател. Електрическият уред успешно премахва различни алергени, вредни газове, бактерии и вируси, и поддържа оптимални нива на влажност на въздуха. Щерев не искал да мъкне по рейсове тежкия кашон, затова решил да си го изпрати до софийския адрес. Доставката си щял да получи дни по-късно, като се прибере в столицата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени