Стефан Вълдобрев вдигна сватба на концерт

739
10 Октомври 2021, 18:29


Стефан Вълдобрев успя да вдигне чужда сватба по време на последния си за момента концерт в София. Двама младоженци решиха, че няма да празнуват бракосъчетанието си в ресторант. Вместо това те заведоха гостите си на шоуто, с което музикантът и колегите му от „Обичайните заподозрени” сложиха точка на своите летни изяви за тази година.

„Горчиво! Горчиво!”, започна да крещи публиката, когато към средата на концерта си в София Стефан Вълдобрев съобщи, че сред феновете има двама младоженци. Шоуто на 29 септември бе предпоследно за продължилия цели три месеца „София съмър фест”. То бе под открито небе и позволяваше присъствие на много хора на едно място, които въпреки пандемията могат спокойно да си кажат „Наздраве!”. Оказа се, че Вълдобрев не познава двамата влюбени. Не ги познаваха и колегите му от „Обичайните заподозрени” – Иван Лечев, Стоян Янкулов-Стунджи, Веселин Веселинов-Еко и Миро Иванов.

Ден преди концерта Еко получил съобщение за тяхната нестандартна сватбена идея. Влюбените си казали „Да!” през уикенда преди концерта, като направили съвсем скромно подписване в гражданското. Заради ограниченията около пандемията решили да не канят гости в ресторант, тъй като и без това нямало как да поканят кой знае колко хора, за да вдигнат качествен купон. Въпреки това обаче държали да отбележат повода подобаващо. Затова заедно с всичките си приятели купили билети за последния летен концерт на Вълдобрев и „Обичайните заподозрени”. Музикантите изсвириха едно-две любовни парчета специално за двойката, която празнува своята сватба по този нестандартен начин. Но въпреки че публиката усилено я приканваше да се разкрие поне за едно „Горчиво”, така и не стана ясно точно коя от много групички на концерта е сватбарската. „Младоженците сигурно се целуват някъде в тъмното”, коментира от сцената Стефан Вълдобрев.

Музикантът и „Обичайните заподозрени” представиха пред публиката новия си албум „Жълт код”. Концертът им бе включен почти в последния момент в програмата на фестивала. По-рано през септември звездите трябваше да свирят в Борисовата градина в София, но заради пандемията събитието бе отменено. Затова пък „София съмър фест” го приюти. Личеше, че музикантите са излезли с голямо желание пред своята публика, въпреки че помнят и много по-силни изяви с повече фенове, без ограничителни мерки и в по-благоприятни метеорологични условия. Макар обявен като летен, концертът се проведе при доста ниски температури, но почти цялата публика танцуваше, така че студ не се усети. Организаторите бяха предупредили, че шоуто трябва да приключи в 10 часа вечерта, защото наблизо има жилищни сгради и хотели. Публиката обаче не искаше да пусне музикантите и непрекъснато ги викаше на сцената за бисове. Накрая Вълдобрев обяви, че с колегите му ще свирят, докато не ги изгонят. И започна концерт по желание. Хора от публиката изкрещяваха какво искат да чуят, а звездите им го свиреха. Получи се шоу, каквото не е правено в цялата история на българската музика в последните години. Концертът продължи поне половин час след предварително предвидения финал, музикантите свириха с огромно удоволствие, а публиката бе остана повече от доволна. писа Уикенд.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени