Стенли и Локо със запор, даряват имоти на поразия (Вижет защо дължат 100 бона на банка)

9014
18 Февруари 2017, 13:54


Проверка в Търговския регистър показва, че върху дяла на Стенли от дружеството "Легендите ООД" е наложен запор, разбра HotArena.


Мярката е още от есента на миналата година, а в момента върви публичен търг за един от имотите на изпълнителя и неговата съпруга Локо. Цялата съдебна и банкова сага за семейството стартира със закупуване на имот и приключва с дълг за над 100 бона и запор.


През 2005 г. съпрузите стават собственици на имот в село Голям Извор, община Тетевен, област Ловеч срещу ипотека. Седем години по-късно, върху закупената къща е наложена възбрана. Причината може да бъде само една - незипълнение на задълженията към банката, отпуснала ипотечния кредит. 


Образувано е и дело срещу Сланев в софийски съд за заплащане на главница в размери на 85 500 лева. Към днешния момент, заедно с лихвите, задължението е надскочило 100 бона. А малко преди да бъдат предприети тези мерки, музикалното семейство предвидливо дарява куп имоти на дъщеря си.


Наследничката им се сдобива с четири къщи и парцела на различни места. Така длъжниците предхвърлят собствеността си, за да няма как банката да им я отмъкне заради задължението. Очаква се съвсем скоро спорната къща на два етажа с прилежащите постройки към нея с село Голям Извор принудително да смени собственика си след търг. Но задължението на Стенли към банката остава, както и запора, пише "Телеграф".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени