Стенли прости изневярата на Наталия Симеонова (Бившите влюбени затоплиха отношенията си)

16 Декември 2019, 13:41


Драматичната раздяла на Стенли с Наталия Симеонова преди години поражда дълга и мълчалива вражда между двамата, узна HotArena.


След близо две десетилетия игра на мълчанка, Стенли най-накрая прости на Наталия изневярата й с Денис Ризов и започна отново да контактува с нея. Почитатели на певеца го забелязаха на сладка раздумка с Наталия. Според слуховете, двамата рядко се виждат, но когато го правят, заравят томахавките и работят по съвместни проекти. 


Една от причините двамата с Наталия да стоплят отношенията си е завръщането на Стенли на родната музикална сцена след близо 17-годишно отсъствие. Симеонова, която е автор на текста на най-големия му хит - "Пътят към храма", се включва като текстописец и в новия му албум, който той издава по случай своя 60-годишен юбилей. "Чужди тела" се казва новата музикална компилация на българския Стинг. 


Цели три от общо десетте песни в него са по текст на бившата му изгора. "Тамагочи", "Вън от мрака" и "Счупено сърце" са песните, които блондинката подарява на Стенли в знак на примирие. 


Враждата между родните ВИП персони се заплита още когато са млади гаджета. Двамата имат различни версии за гръмката си раздяла през 90-те. Вариантите и на двамата са свързани с изневери. Стенли неведнъж признава, че Наталия залюбва Денис Ризов, за когото по-късно се жени, още докато дели легло с него. Според Наталия пък 3-годишната им връзка претърпява крах, защото Стенли й е кръшкал постоянно. 


Явно възрастта и разумът им обаче са надделели, пише България днес. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени